Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

OMONOIA - Μπήκαν και έδωσαν πνοή

Μέχρι το 75, το δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε μα αγγαρεία. Κάπου εκεί, ο Σαβέφσκι έκανε τις αλλαγές του που έδωσαν νέα πνοή, η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε και πέτυχε άλλα 2 όμορφα γκολ με τη σφραγίδα των νεοεισελθόντων. Τέιλορ και Αλίπιο ήταν οι πρωταγωνιστές του εντυπωσιακού φινάλε, ενώ και ο Αγκουϊάρ είχε θετική συνεισφορά.

Από τη στιγμή που Τέιλορ και Αλίπιο είναι καινούριοι και νεαροί σε ηλικία, φυσιολογικό είναι τα φώτα να στρέφονται σε αυτούς. Ο Αμερικανός έκανε επίδειξη υψηλής τεχνικής στο πρώτο του γκολ τρυπώντας δυο αμυντικούς, ενώ ο Βραζιλιάνος έδειξε πως είναι εξαιρετικός χειριστής της μπάλας αλλά και ώριμος σαν παίκτης, αφού στο έκτο γκολ της ομάδας προτίμησε να σιγουρέψει το γκολ δίνοντας την μπάλα στο Τόνι, παρά να τελειώσει ο ίδιος τη φάση. Θεωρούμε πως οι 2 τους μπορούν να δώσουν λύσεις είτε προερχόμενοι από τον πάγκο, είτε σαν βασικοί.

Καλή παρουσία είχε πάντως και ο Αγκουϊάρ στο διάστημα που αγωνίστηκε. Απέφυγε περιττές κινήσεις, ήταν ουσιαστικός, έκανε τα τρεξίματα που χρειάζονταν. Είναι σημαντικό ο Πορτογάλος να διατηρείται σε καλή κατάσταση γιατί είναι σχεδόν δεδομένο πως θα κληθεί σε κάποια στιγμή να δώσει βοήθειες και από την εντεκάδα

Source : http://omonoianews.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου