Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ - Με τον κόσμο στο πλευρό του

Ο ΑΠΟΕΛ δίνει αύριο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση(19:00, LTV) για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους «γαλαζοκίτρινους» τόσο για ψυχολογικούς λόγους όσο και για βαθμολογικούς.

Αυτή θα είναι η 3η παρουσία του Γιώργου Δώνη στον πάγκο της ομάδας και όλοι ευελπιστούν να είναι και η φαρμακευτή. Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης κόντρα στη Μπορντό κυρίως στη μεσοεπιθετική του ανάπτυξη. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα πρέπει όμως να βελτιώσουν αισθητά και την συνολική τους αμυντική λειτουργία για να έχουν ελπίδες στο αυριανό παιχνίδι.

Όσο αφορά τα αγωνιστικά, θα ξεκαθαρίσει σήμερα αν ο Τιάγκο Γκόμες θα προλάβει το αγώνα. Ο Πορτογάλος προπονήθηκε ατομικά στη χθεσινή προπόνηση. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με απογευματινή προπόνηση με τον Ελλαδίτη τεχνικό να ανακοινώνει την αποστολή.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά μόνο από το διαδίκτυο. Το βράδυ της Δευτέρας αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες του ΓΣΠ πέραν των 9 χιλιάδων οπαδών του ΑΠΟΕΛ.

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου