Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Σκέφτεται τις αλλαγές

Ομαλή στροφή στην κυπριακή πραγματικότητα θέλει να κάνει ο Απόλλωνας, ο οποίος αύριο δοκιμάζεται στο Δασάκι κόντρα στον Εθνικό. Ο Χριστάκης Χριστοφόρου θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να πραγματοποιούν άλλη μια σοβαρή εμφάνιση, που θα οδηγήσει σε νέα νίκη και παραμονή στην κορυφή.

Το ιδανικότερο σενάριο είναι οι παίχτες του Απόλλωνα να σκοράρουν αύριο όσο το δυνατό πιο σύντομα, καθώς στα τελευταία λεπτά είναι πιθανό να παρατηρηθεί μια φυσιολογική κούραση.

Θεωρούμε λογικό να υπάρξουν αλλαγές στη βασική ενδεκάδα. Αν και δεν γνωρίζουμε το «βάθος» του rotation, εντούτοις κάποιοι παίχτες θα ξεκουραστούν, καθώς υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές για τον καταρτισμό του αρχικού σχήματος.

Μερικά ονόματα που είναι πιθανό να δούμε, είναι οι Καταλά, Ντανανάε, Αγγελής, Άλεξ, Γκριγκόριε, Χίντι.

Από κει και πέρα, μεγάλος είναι ο ενθουσιασμός και των φίλων του Απόλλωνα, που βλέπουν την ομάδα τους να βρίσκεται μέσα σε όλους της τους στόχους. Αύριο στο Δασάκι, λόγω και της αργίας για την 28η Οκτωβρίου, αναμένεται να γεμίσει η εξέδρα που θα φιλοξενεί τους φίλους των κυανολεύκων, οι οποίοι θα δώσουν τη δική τους παράσταση, προκειμένου η ομάδα να «δραπετεύσει» με το διπλό από μια δύσκολη, παραδοσιακά, έδρα.

Source : http://www.24sports.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου