Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ATP - Όλα για το Λονδίνο

Το ATP World Tour Finals είναι ο μεγάλος στόχος του Ρότζερ Φέντερερ για το μεγάλο κλείσιμο που επιθυμεί ο Ελβετός στη φετινή κακή χρονιά και εκεί έχει εστιάσει την προσοχή του, πιστεύοντας ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο ώστε να παρουσιάσει το πραγματικό του Βασιλικό πρόσωπο στην εντυπωσιακή O2 Arena.

O Ρότζερ Φέντερερ δεν φαίνεται να ανησυχεί για τις προβληματικές του εμφανίσεις που συνεχίζονται στο Swiss Indoors Basel της γενέτειράς του και πιστεύει ότι όλα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει κάνει, ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερος στο τελευταίο τουρνουά της χρονιάς.

Μπορεί να μην έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκρισή του στο ATP World Tour Finals, ωστόσο η 12η συμμετοχή του στο τουρνουά του top8, δεν κινδυνεύει.

Μάλιστα, ο 32χρονος Ελβετός μπορεί να προκριθεί από σήμερα στο μεγάλο ραντεβού του Λονδίνου, αρκεί βέβαια να κερδίσει το Νο1 του ταμπλό και υπερασπιστεί του τίτλου, Ντελ Πότρο στον τελικό της Βασιλείας (15:30GR-OTE TV).

"Όλα αρχίζουν και έρχονται στο επιθυμητό επίπεδο την κατάλληλη στιγμή γιατί πραγματικά πιστεύω ότι μπορώ να τελειώσω τη σεζόν πολύ δυνατά" είπε χαρακτηριστικά ο Φέντερερ μετά την πολύ δύσκολη νίκη με 6-3, 6-7(3), 7-5 επί του Βάσεκ Πόσπισιλ στα ημιτελικά της Βασιλείας το Σάββατο.

"Είναι καλό που κερδίζω οποιοδήποτε παιχνίδι σε αυτή τη φάση. Δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια που έχω παίξει πολλά ματς κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αυτή τη στιγμή, δεν νιώθω ότι βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν, σωματικά και πνευματικά, γιατί έκανα ένα μεγάλο διάλειμμα τεσσάρων εβδομάδων μετά το US Open" είπε ο Φέντερερ ο οποίος πρόσθεσε οτι νιώθει φρέσκος, σωματικά και ψυχικά.

Ενόψει του τελικού με τον Ντελ Πότρο, ο Φέντερερ είπε ότι θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση απ'τον Αργεντίνο για την περσινή του ήττα στο ίδιο γήπεδο, μπροστά στους συμπατριώτες του.

Το ίδιο πιστεύει και ο Ντελ Πότρο ο οποίος περιμένει να αντιμετωπίσει τον εκδικητικό Φέντερερ.

"Ναι θα μπορούσε να το δει ως εκδίκηση. Είναι καλή ευκαιρία για μένα να τον αντιμετωπίσω. Είναι πάντα ευχαρίστησή μου να αντιμετωπίζω τον τενίστα που έχει γράψει τη σπουδαιότερη ιστορία στο άθλημά μας. Θα προσπαθήσω να διασκεδάσω στον τελικό" είπε ο 25χρονος Αργεντινός.

Source : http://tennis24.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου