Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΤΕΝΝΙΣ: Ξεκίνησε το “Protaras Junior Grade 3”

Σε εξέλιξη βρίσκεται το τουρνουά Protaras Junior Grade 3, το οποίο διεξάγεται στο “Protaras Tennis & Country Club”, από τις 4 Αυγούστου, και θα διαρκέσει δύο εβδομάδες. 

Το τουρνουά εντάσσεται στο πρόγραμμα πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου, και η συμμετοχή των αντισφαιριστών σε αυτό θεωρείται ταυτόχρονη με το Paphos Junior Grade 2, που διεξήχθη τον περασμένο μήνα.

Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες αγωνισμάτων εφήβων και νεανίδων κάτω των 10, 12, 14, 16, 18 ετών. Στους αγώνες έχουν δηλώσει συμμετοχή 95 αθλητές που θα διαγωνιστούν σε 14 διαφορετικές κατηγορίες τόσο στα μονά όσο και στα διπλά. 

Το ανώτατο όριο συμμετοχής για τους αθλητές καθορίζεται σε δύο διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες στα μονά και αντίστοιχο αριθμό στα διπλά. Οι αγώνες διεξάγονται καθημερινά, τόσο το πρωί όσο και μετά τις 16.00 το απόγευμα. Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Αυγούστου 2013, στο πλαίσιο της οποίας θα απονεμηθούν τα έπαθλα στους νικητές.

Οι αγώνες διεξάγονται στο καινούργιο αθλητικό κέντρο “Protaras Tennis & Country Club”, που διαθέτει τέσσερα γήπεδα σκληρής επιφάνειας «Decoturf», όμοιας με αυτή που χρησιμοποιείται στο Αμερικανικό Όπεν. Παράλληλα το αθλητικό κέντρο έχει τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών διαμονής των αθλητών στα εφτά συνολικά δωμάτια που διαθέτει, ενώ στο χώρο λειτουργούν επίσης γυμναστήριο, πισίνα και καφετέρια.


Γραφείο Τύπου
Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου