Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

H Barbie στον... Άρη

Μετά τη Barbie οδοντίατρο, κτηνίατρο, κομμώτρια, σεφ και ότι άλλο επάγγελμα μπορείτε να φανταστείτε (συνολικά ξεπερνούν τα 130), η Mattel έκανε και πάλι τη διαφορά, παρουσιάζοντας σε συνεργασία με τη NASA την πρώτη «Barbie - Αστροναύτης στον Αρη».

Με αφορμή τον ένα χρόνο παραμονής του Curiosity στον Κόκκινο πλανήτη, η γνωστή κατασκευάστρια εταιρεία της διάσημης κούκλας, συνεχίζει να ακολουθεί τις εξελίξεις και στέλνει την αγαπημένη μας Barbie ως αστροναύτη σε αποστολή στον Αρη.

Η κούκλα συνοδεύεται από πλήρη στολή αστροναύτη με κάσκα και τα συναφή (όλα φυσικά σε φούξια και άσπρο χρώμα) καθώς και μία σημαία Barbie για να τοποθετήσει εκεί. Αξιοσημείωτο είναι το φόντο της συσκευασίας, στο οποίο φαίνεται το έδαφος του Κόκκινου πλανήτη, αλλά και το Curiosity να συνεχίζει το ταξίδι του.

Οπως αναφέρει η Ματελ σε ανακοίνωση της: «Ετοιμη να προσθέσει την ροζ πινελιά της στον Κόκκινο Πλανήτη, η Barbie είναι εφοδιασμένη με μία κομ�?ή στολή με ροζ φωτεινούς τόνους, κράνος, διαστημικό σακίδιο και ροζ διαστημικές μπότες.»

Η νέα κούκλα εντάσσεται στη σειρά «I Can Be» όπως και οι προηγούμενες Barbie με επαγγέλματα, ωστόσο η Barbie αστροναύτης ονομάστηκε «σταδιοδρομία της Χρονιάς» για το 2013.

Οπως δήλωσε η Mattel «Η νεά αυτή προσθήκη στο βιογραφικό της που περιλαμβάνει πάνω από 130 επαγγέλματα, εμπνέει τα κορίτσια να είναι τολμηρές και να φτάνουν στα αστέρια!»

Η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης μια λίστα γεγονότων σχετικά με την ιστορία των Αμερικανών γυναικών εξερευνητών του διαστήματος και προωθείται από τις γυναίκες του Οργανισμού Διαστήματος της NASA.


Πηγή: http://www.ikypros.com







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου