Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΚΥΠΡΟΣ: ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ.... ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - ΚΛΟΠΕΣ - ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - ΚΥΒΕΙΑ & ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Μέλη της Αστυνομίας ερεύνησαν μεταξύ των ωρών 10.30 μ.μ. χθες και 2 π.μ. σήμερα, με δικαστικό ένταλμα, δύο υποστατικά στην Πάφο.

Συνολικά εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 6 τραπέζια κυβείας, 2 ρουλέτες, 104 τραπουλόχαρτα, 2648 φίσιες και 10 ζάρια. Οι υπεύθυνοι των δύο υποστατικών, κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα αδικήματα διατήρησης οίκου κυβείας και κατοχής οργάνων για σκοπούς κυβείας. Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Διάρρηξη κατοικίας και κλοπή Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι μεταξύ των ωρών 5.50 μ.μ. – 9.15 μ.μ. χθες, άγνωστοι διέρρηξαν δωμάτιο ξενοδοχείου στην επαρχία Αμμοχώστου και έκλεψαν τέσσερεις φωτογραφικές μηχανές και εξοπλισμό φωτογραφικών μηχανών, αξίας €37.845 περίπου. Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Κλοπή Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 3 – 7 Αυγούστου, 2013, άγνωστοι έκλεψαν από πάρκο φωτοβολταϊκών που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, 44 πλαίσια φωτοβολταϊκών, αξίας €16.000. Ο Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας διερευνά την υπόθεση.

Κλοπή από υπάλληλο – Σύλληψη Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 42χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από υπάλληλο. Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, η 42χρονη, η οποία εργάζεται σε λογιστήριο εταιρείας στην Πάφο, φέρεται να έκλεψε το χρηματικό ποσό των €181.380 κατά το έτος 2012. Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Πυρκαγιά σε αυτοκίνητο Γύρω στις 3.40 π.μ. σήμερα, έγινε αντιληπτή πυρκαγιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία 38χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο σε περιοχή της Λάρνακας. Από την πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε από την πυροσβεστική Υπηρεσία, το αυτοκίνητο αξίας €8.000 καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ζημιές προκλήθηκαν σε ακόμα ένα αυτοκίνητο και δύο μοτοποδήλατα που ήταν σταθμευμένα σε κοντινή απόσταση. Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς.

Συλλήψεις Συνελήφθη χθες για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον Αστυνομικού και αντίστασης κατά της νόμιμης σύλληψης. Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Συνελήφθησαν χθες για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση τρία πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών. Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.
Συνελήφθησαν χθες για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά τροχαία αδικήματα και για ανεύρεση κλοπιμαίων μοτοποδηλάτων. Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη και ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας διερευνούν την υπόθεση.

Συνελήφθη σήμερα για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση. 

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου