Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ &... ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΤΟ MARE ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Το όνειρό του ζει ο Παντελής Παντελίδης που τον τελευταίο χρόνο έχει γίνει το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της showbiz. O τραγουδιστής βρέθηκε για συναυλίες στην Κύπρο και σε μια από τις σπάνιες φορές, μίλησε για τα όσα ζει τον τελευταίο καιρό.


«Αυτό που συνέβη στην Κύπρο ήταν κάτι το μαγικό. Σας ευχαριστώ όλους για την φιλοξενία, την αγάπη και το πάθος απ' το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο. Συνεχίζουμε», έγραψε πριν από λίγες μέρες ο Παντελής Παντελίδης στο Twitter και στη συνέντευξή του δεν έκρυψε ότι είναι ευτυχισμένος που ο κόσμος του δείχνει τόση αγάπη.

«Είναι πολύ ζεστός κόσμος, είναι κόσμος που με αγάπησε από την πρώτη στιγμή και το βλέπω και καθημερινά εδώ στην Κύπρο ότι με αγαπάνε πολύ και χαίρομαι που κι εγώ βάζω ένα λιθαράκι για να ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματά μας, να διασκεδάσει ο κόσμος και να περάσει όμορφα», είπε. Εξομολογήθηκε μάλιστα ότι αισθάνεται πάρα πολύ τυχερός κατάφερε να κάνει επιτυχία σε μικρό χρονικό διάστημα.

«Αισθάνομαι ευλογημένος γιατί νομίζω ότι είναι η πιο δύσκολη περίοδος για τους νέους ανθρώπους, αφού ζούμε στην εποχή που πρέπει να προσπαθήσεις πάρα πολύ για να πετύχεις τα όνειρά σου. Ο καθένας πρέπει να κάνει τον προσωπικό του αγώνα και να προσπαθήσει είκοσι φορές περισσότερο για να πετύχει», είπε. Μάλιστα επειδή περνάει πολύ όμορφα στην Κύπρο, θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του στις 8 και 9 Αυγούστου.

Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΠΙΣΤΑ.... ΠΑΕΙ ΣΤΟ MARE ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Σε αθηναική πίστα μετατρέπεται σιγά σιγά το μαγαζί στην περιοχή Μακένζυ που θα φιλοξενήσει τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ στην Λαρνακα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το MARE στην παραλία Μακένζυ διαμορφώνεται ήδη προκειμένου να φιλοξενήσει τον αγαπημένο λαικό ερμηνευτή Παντελή Παντελίδη και την παρέα του σε ένα άκρως λαικό πάρτυ μέχρι πρωίας. Μαζί του θα εμφανιστεί η ΑΜΑΡΙΛΥΣ και η ΠΩΛΙΝΑ και ολόκληρη η ορχήστρα που πλέον ακολουθεί βήμα βήμα τον λαικό ερμηνευτή.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο μάνατζερ & το καλλιτεχνικό team του Παντελίδη σε συνεργασία με τους διοργανωτές της εμφάνιση του στην παραλία του Μακένζυ έριξαν και τις τελευταίες πινελιές για την εκεί εμφάνιση του...

Ποιες είναι αυτές;
Γνωστός σκηνοθέτης από Ελλάδα έφτασε στο χώρο του MARE προκειμένου να μετατρέψουν τον χώρο σε καθαρά αθηναϊκή πίστα ενώ ο φουλ επαγγελματικός ήχος και το όλο στήσιμο θα σε παραπέμπει στην νυχτερινή ζωή της ελληνικής πρωτεύουσας. Επίσης, ετοιμάζονται να μπουν ειδικά πατώματα στην παραλία μπροστά από το MARE όπου με φόντο την θάλασσα και ουρανό τα αστέρια και με τα ακούσματα του λαϊκού ερμηνευτή η βραδιά θα είναι πολύ... MARE.
Οι τιμές όπως είχαμε γράψει ξανά είναι προσιτές €40 για πρώτο τραπέζι - €35 για δεύτερο τραπέζι. Οι πιο πάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν κάθε Έξι άτομα μια μπουκάλα ουίσκι η βότκα με τα συνοδευτικά(ξηρούς καρπούς, αναψυκτικά, χυμούς, νερό) - €25 για μπαρ Με ένα ποτό. Ολα αυτά στην Λάρνακα το Σάββατο 10 Αυγούστου...
Τηλέφωνα κρατήσεων στο 7000 27 37.
Αν θα προλάβετε γιατί ήδη οι κρατήσεις είναι sold out...

Source: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου