Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

BEACH VOLLEY: Μεγάλο τουρνουά μπιτς βόλεϊ στο Scarabeo Beach στον Πρωταρά

Χρυσός Χορηγός στη διοργάνωση το Fine Life Group – Πέφτει η αυλαία σε εφήβους και νεανίδες, μεγάλα έπαθλα σε ερασιτέχνες και βετεράνους

Στον Πρωταρά θα πέσει φέτος η αυλαία της σεζόν όσον αφορά στο Μπιτς Βόλεϊ, καθώς το τριήμερο 16-18 Αυγούστου διοργανώνεται στο Scarabeo Beach (πρώην Μουζούρα), στην Αγία Τριάδα, μεγάλο τουρνουά, με την επωνυμία «Fine Life Scarabeo Open 2013». 

Μέγας υποστηρικτής και ανάδοχος της διοργάνωσης είναι το Fine Life Group και προσωπικά ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Φώτος Πιττάτζιης, ενώ το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα της ΚΟΠΕ και υποστηρίζεται από τον Δήμο Παραλιμνίου και τον δήμαρχο Θεόδωρο Πυρίλλη, την Τουριστική Εμπορική Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ) και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Παραλιμνίου.

Τελευταίος αγώνας
Πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν στα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Εφήβων και Νεανίδων, όπου θα συμμετάσχουν εννιά επίλεκτες ομάδες ανά κατηγορία, κατόπιν πρόσκλησης από την ΚΟΠΕ. Την Παρασκευή, 16 Αυγούστου θα γίνουν οι αγώνες των Ομίλων και στις δύο κατηγορίες, ενώ η τελική φάση θα διεξαχθεί την Κυριακή, 18 Αυγούστου.

Μεγάλα έπαθλα
Το Σαββατοκύριακο θα γίνουν αγώνες Ερασιτεχνών και Βετεράνων, τρεις εναντίον τριών. Στην ανοικτή κατηγορία (Ερασιτεχνών) το έπαθλο για την πρώτη ομάδα είναι 500 ευρώ. Κάθε ομάδα δικαιούται να χρησιμοποιήσει μέχρι έναν αθλητή που έπαιξε πέρσι στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας. Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ ανά ομάδα.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα διεξαχθεί το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Βετεράνων, για αθλητές άνω των 40 χρόνων. Η νικήτρια ομάδα θα πάρει ως έπαθλο τρεις διπλές διανυκτερεύσεις στο 4άστερο ξενοδοχείο Sentido Kouzalis, συνολικής αξίας 450 ευρώ. Το κόστος συμμετοχής είναι 40 ευρώ.

Οι νικητές στους αγώνες της φάσης των Ομίλων θα κρίνονται στο ένα σετ, ενώ στην τελική φάση, που θα γίνει την Κυριακή, 18 Αυγούστου, οι νικητές θα κρίνονται στα δύο σετ. Όσες ομάδες περάσουν στην τελική φάση της Κυριακής, θα πάρουν δώρα.

Στους αθλητές θα δίνει φτερά το Red Bull energy drink το οποίο θα στηρίξει τις προσπάθειές τους και στις τρεις μέρες της διοργάνωσης. 

Μεγάλος χορηγός είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ, ενώ τη διοργάνωση χορηγούν το Ocean Aquarium στον Πρωταρά, το Goumenos Jewellery, η ταβέρνα «Γραβέλλα τζαι Καπνιά» στη Λευκωσία, η μπύρα Prime καθώς και οι θεσμικοί υποστηρικτές της ΚΟΠΕ, DFG Capital και τα νερό Vittel.

Χορηγός Φιλοξενίας είναι το ξενοδοχείο Sentido Kouzalis.

Το «Fine Life Scarabeo Open 2013» υποστηρίζουν τα ξενοδοχεία Crystal Springs, Paschalia και Myro Androu, στον Πρωταρά.

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου