Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Σκάνδαλο! "Ο Κάνιε κεράτωσε την Κιμ μαζί μου"

Σάλος έχει προκληθεί από ένα μοντέλο που υποστηρίζει ότι έκανε σεξ με τον σύντροφο της εγκυμονούσας ριάλιτι σταρ. Πώς αντιδρούν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι;

Και ενώ ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) εκφράζει δημόσια τον έρωτά του για την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) –παρόλο που μάλλον δεν είχε υπολογίσει σωστά τον ρόλο που θα έπαιζε το επάγγελμά της στη ζωή τους- έρχεται η Λέιλα Γκομπάντι (Leyla Ghobadi) και τον ξεμπροστιάζει ως "μοιχό".

Το 24χρονο μοντέλο από τον Καναδά αποκάλυψε μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό "Star" ότι η σχέση της με τον διάσημο ράπερ ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2012 και συνέχισε ακόμη και αφού η Κιμ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη –ενώ ο ίδιος ο Κάνιε τη διαβεβαίωνε ότι "η σχέση του με την Κιμ δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά είναι μόνο για δημοσιότητα".

Όσο γιατί αποφάσισε να μιλήσει τώρα η Λέιλα; "Αυτό είναι πολύ σοβαρό και θα καταστρέψει την οικογένεια Καρντάσιαν, αλλά αν ήμουν η Κιμ και περίμενα το παιδί μου θα ήθελα να ξέρω", απάντησε. Μάλιστα…

Εκπρόσωποι τόσο της Καρντάσιαν όσο και του Γουεστ διέψευσαν τους ισχυρισμούς χαρακτηρίζοντάς τους απόλυτα ψευδείς και κακεντρεχείς, αλλά η Γκομπάντι επιμένει.

"Μπορεί να το έκανα με λάθος τρόπο, αλλά δεν είχα άλλον. Όμως ΔΕΝ είμαι εγώ ο κακός στην ιστορία", έγραψε στο Twitter της η κοπέλα τονίζοντας ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα το κορίτσι "φταίει" και ευχαριστώντας όσους τη στηρίζουν.

Φουλ ερωτευμένος δηλώνει ο Κάνιε με την Κιμ, την αποκαλεί "υπέροχο άνθρωπο" και υποστηρίζει ότι "θέλει να τη βοηθήσει". Άλλο πάλι και αυτό...

Απαντώντας στο τιτίβισμά της δεν ήταν λίγοι εκείνοι που της ζητούσαν να αποδείξει τους ισχυρισμούς της με κάποιον τρόπο.

"Αποδείξεις; Ναι καλά… Λες και θα έβγαζα φωτογραφίες την ώρα που τον γα***σα. Θα μπορούσα να σας δείξω τηλεφωνήματα αλλά δεν πρόκειται να φανερώσω τον αριθμό του τηλεφώνου του στο Twitter", απάντησε η πονόψυχη μοντέλα θέλοντας να προστατέψει τον Κάνιε!

Όπως αποκάλυψε η Λέιλα, η ιστορία έγινε ως εξής:
Στη συναυλία του Revel's Ovation Hall, όπου παρεμπιπτόντως ήταν παρούσα και η Κιμ, ο Κάνιε, που είχε σταμπάρει την εντυπωσιακή κοπέλα να χορεύει προκλητικά μπροστά στη σκηνή, έβαλε έναν δικό του να την ψάξει και να την καλέσει στα παρασκήνια. Όπερ και εγέννετο!

Μετά, ο ράπερ την πήγε για κοκτέιλ στο AC's HQ Nightclub και μετά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του."Εγώ βέβαια αρνήθηκα γιατί το θεώρησα πολύ βιαστικό", τόνισε η Λέιλα συμπληρώνοντας ότι ο Κάνιε την προσκάλεσε μαζί με τους φίλους της να παρακολουθήσουν το σόου του Μοντρεάλ το επόμενο βράδυ δίνοντάς τους και ειδικές προσκλήσεις με προνόμια.

Ύστερα από αυτή τη δεύτερη (!) φορά, προφανώς η κοπέλα ένιωσε ότι έδωσε αρκετό χρόνο στη σχέση (!) και μετά τη συναυλία ακολούθησε τον μουσικό στο ξενοδοχείο του όπου "μπήκαν κατευθείαν στο… ψητό και πριν καλά το καταλάβω ήμαστε και οι δύο γυμνοί και κάναμε σεξ".

Η Κιμ εμφανίστηκε χθες να κάνει βόλτα με τον κολλητό της Τζόναθαν Τσίμπαν και δεν μπορούσε να κρατήσει τα γέλια της δηλώνοντας με τον δικό της τρόπο πόσο αστεία βρίσκει όλα αυτά που ακούει.

Source: http://www.womenonly.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου