Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Κλώτσησε τον οδηγό!

Η αψυχολόγητη ενέργεια του Χαβιέρ Μαστσεράνο, ο οποίος κλώτσησε τον τραυματιοφορέα που τον μετέφερε και αποβλήθηκε στο 86ο λεπτό τού εκτός έδρας αγώνα της Αργεντινής με τον Ισημερινό (1-1) επισκίασε την αγωνιστική δράση του νοτιοαμερικάνικου προκριματικού ομίλου για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014. Ο 29χρονος Αργεντινός μέσος της Μπαρτσελόνα έπεσε τραυματισμένος στο χορτάρι, τραυματιοφορείς τον έβαλαν σε φορείο, το οποίο φόρτωσαν στο ειδικό όχημα. Δευτερόλεπτα αργότερα, όλοι είδαν με έκπληξη τον Μαστσεράνο να κλωτσά δύο φορές στην πλάτη τον οδηγό-τραυματιοφορέα του οχήματος, κάτι που δεν διέφυγε την προσοχή του Παραγουανού διαιτητή, Ενρίκε Κάσερες, ο οποίος του έδειξε την κόκκινη κάρτα.


«Ζητώ συγνώμη για την ενέργειά μου. Ηταν αδικαιολόγητη!», έγραψε στο Twitter του ο Μαστσεράνο, που προσπάθησε να δικαιολογηθεί: «Το όχημα πήγαινε πολύ γρήγορα και φοβήθηκα ότι θα πέσω. Φώναξα στον οδηγό, αλλά εκείνος με αγνόησε.

Δεν έπρεπε όμως να αντιδράσω έτσι. Είμαι αρκετά μεγάλος, για να παραδέχομαι τα λάθη μου. Λυπάμαι και ντρέπομαι γι’ αυτό που έκανα».

Στο υψόμετρο των 2.800 μέτρων του Κίτο, η Αργεντινή προηγήθηκε νωρίς (4′) με πέναλτι που κέρδισε ο Ροδρίγο Παλάσιο και εκτέλεσε ο Σέρχιο Αγουέρο, αλλά ο Ισημερινός δεν άργησε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Σεγούντο Καστίγιο (17′). Ο Λιονέλ Μέσι πέρασε ως αλλαγή στο 60′, αλλά όπως και στο ματς με την Κολομβία (0-0) δεν κατάφερε να βοηθήσει εμφανώς επηρεασμένος από τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Στους υπόλοιπους αγώνες, διάσημοι σταρ χρίστηκαν σκόρερ. Ο Εντινσον Καβάνι πέτυχε το γκολ της νίκης (πρώτης στους 7 τελευταίους αγώνες της) της Ουρουγουάης στη Βενεζουέλα (1-0) , ο Ρανταμέλ Φαλκάο άνοιξε το σκορ στο 2-0 της Κολομβίας επί του Περού και ο Αλέξις Σάντσες σκόραρε στο 3-1 της Χιλής επί της Βολιβίας.



Source: http://inandout.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου