Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Ερντογάν: Είχα πληροφορίες πριν απο 3 μήνες πως κάτι θα συμβεί

Ο τούρκος πρωθυπουργός φέρεται να έχει προβλέψει σε στενούς του συνεργάτες πως «όλα τα γεγονότα στην Τουρκία θα έχουν λήξει εντός 24 ώρων» καθώς πιστεύει πως δεν θα συμβούν άλλλες διαδηλώσεις και συγκρούσεις στους δρόμους της χώρας. 
Ο Ερντογάν, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο ΝΤV έχει αναφέρει στα στελέχη του Κόμματος του α πως « πριν από 3 μήνες είχαμε πληροφορίες πως θα στηθεί κάτι εναντίον μας. Όχι στο βαθμό αυτό, αλλά είχαμε πληροφορηθεί πως κάτι θα συμβεί» προσπαθώντας να ενισχύσει το σενάριο συνωμοσίας εναντίον του.

Ο ΓΚΙΟΥΛ ΣΤΗ «ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ»
Ο τούρκος πρόεδρος Αμντουλάχ Γκιούλ τόνισε πως οι διαδηλώσεις στην Τουρκία δεν μπορούν να παραλληλιστούν με αυτές που είχαν συμβεί στις χώρες της Βόρειας Αφρικής. Ο Γκιουλ δήλωσε «πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κλείνει δρόμους, να προκαλεί επεισόδια επειδή διεκδικεί κάποιο δικαίωμα» και αρνήθηκε το κάλεσμα της αντιπολίτευσης για συνάντηση κορυφής των πολιτικών ηγετών. Ο τούρκος πρόεδρος φαίνεται πως μετά τη συνάντηση του με τον Ερντογάν αργά το βράδυ της Τρίτης, αλλάζει στάση καθώς την προηγούμενη εβδομάδα ήταν πιο διαλλακτικός απέναντι στους διαδηλωτές.

Πηγή: Onalert.Gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου