Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ταχυμεταφορές: Τώρα κι από τα κυπριακά Ταχυδρομεία

Αρχές του 2014 τα Κυπριακά Ταχυδρομεία θα προσθέσουν στην γκάμα των υπηρεσιών που ήδη προσφέρουν και τις ταχυμεταφορές.

 Αξιοποιώντας το δίκτυο των καταστημάτων που διαθέτουν, αλλά και τον ιδιωτικό τομέα που ήδη δραστηριοποιείται στον συγκεκριμένο κλάδο, θα δώσουν την ευκαιρία στους πολίτες να στείλουν γρήγορα από ένα σημείο των ελεύθερων περιοχών σε κάποιο άλλο ένα πακέτο, ένα αντικείμενο ή έναν φάκελο.

 Όπως ανέφερε στον «Φ» ο πρώτος ταχυδρομικός επιθεωρητής Παύλος Παυλίδης, ζητήθηκε ήδη από τους ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στις ταχυμεταφορές να υποβάλουν προτάσεις συνεργασίας. «Είναι μια διαδικασία, η οποία ξεκίνησε τον Μάρτη, όμως ενώ δόθηκαν κάποιες προτάσεις, για καθαρά διαδικαστικούς λόγους η διαδικασία ακυρώθηκε.

 Έτσι, στάλθηκε ξανά τον Οκτώβρη αναθεωρημένο έγγραφο προς τις εταιρείες που εκδήλωσαν και παλαιότερα ενδιαφέρον και αναμένουμε μέχρι τις 15 Νοεμβρίου την υποβολή των προτάσεών τους για συνεργασία στη βάση του νέου εγγράφου που τους στείλαμε», ανέφερε ο κ. Παυλίδης. Αναλύοντας τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιούνται οι ταχυμεταφορές με τη συνεργασία της ιδιωτικής εταιρείας που θα επιλεγεί, ο κ. Παυλίδης σημείωσε ότι: «Θα προσφέρουμε εμείς, με δικό μας όνομα, την υπηρεσία του συνεργάτη, ο οποίος θα επιλεγεί με βάση τη διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν οι εταιρείες των τοπικών ταχυματαφορών.

 Θα είναι το δικό τους προϊόν με ονομασία δική μας». Το δίκτυο των Κυπριακών Ταχυδρομείων αριθμεί 56 (54 μόνιμα και δύο εποχικά) γραφεία και άρα με το ξεκίνημα, τα Ταχυδρομεία θα έχουν ήδη ένα διευρυμένο δίκτυο παραλαβής και παράδοσης αντικειμένων. «Σίγουρα είναι υπηρεσία εκτός καθολικής, είναι υπηρεσία προστιθέμενης αξίας, δεν παύει όμως, είτε είσαι εμπορευόμενος είτε είσαι πολίτης που θέλεις να στείλεις κάτι σε άλλη πόλη, να επιθυμείς την ευκολία σου και αυτήν θα προσφέρουμε», εξήγησε ο κ. Παυλίδης. 

 Source : www.philenews.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου