Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ - Καταδικάζει η Θύρα 9

Μέσω ανακοίνωσης της, η Θύρα 9 καταδικάζει απειλές προς την οικογένεια του κ. Λώρη Κυριάκου.

 Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, για τις εξελίξεις στο σωματείο θα προτιμήσει να τοποθετηθεί πάνω σε όλα τα γεγονότα που αφορούν τις εκλογές και τις συναντήσεις με τα ΣΥ.ΦΙ με αυριανή της ανακοίνωση, αφού απόψε έχει προγραμματισμένη συνεδρία.

Η ανακοίνωση:
« Αδέλφια της ΘΥΡΑ9 περήφανε πράσινε λαέ,

Ασταμάτητο τρένο η ομάδα μας που κέρασε 4 γκολάκια τα κούκλια και συνεχίζει ακάθεκτη προς τον τίτλο, με τον πράσινο λαό να πρασινίζει ακόμα περισσότερο την καταπράσινη Πάφο.

Επειδή οι εξελίξεις στο σωματείο μας τρέχουν θα προτιμήσουμε να τοποθετηθούμε πάνω σε όλα τα γεγονότα που αφορούν τις εκλογές και τις συναντήσεις με τα ΣΥ.ΦΙ με αυριανή μας ανακοίνωση αφού απόψε έχουμε προγραμματισμένη συνεδρία της γραμματείας μας.

Καταδικάζουμε απερίφραστα τυχόν απειλές προς την οικογένεια του κ. Λώρη Κυριάκου. Αν πράγματι κάποιοι δήθεν Ομονοιάτες τόλμησαν να απειλήσουν την οικογένεια του κ. Λώρη Κυριάκου τότε η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να τους δώσει τις απαντήσεις που τους αξίζουν αφού τέτοιες άνανδρες τακτικές δεν συνάδουν με την ιστορία μας. Όπως είπαμε και στον κ. Λώρη Κυριάκου τηλεφωνικός το Σάββατο που μας πέρασε είμαστε έτοιμοι και όταν μας γνωστοποιηθούν τα ονόματα αυτών των υπανθρώπων να επιληφθούμε εμείς οι ίδιοι του θέματος. Η οικογένεια είναι κάτι το ιερό και όταν απειλούν την οικογένεια κάποιου ΟΜΟΝΟΙΑτη (όσες διαφορές και να έχουμε) τότε η απάντηση πρέπει να έρχεται συλλογικά από όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Θα τοποθετηθούμε εκτενέστερα και για το θέμα των απειλών στην αυριανή μας ανακοίνωση επειδή έχουμε να πούμε ακόμα πολλά.

ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ - ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ9

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9»

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου