Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Το μακελειό στο Τέξας ξεκίνησε από... πλάκα!

Τουλάχιστον δύο νεκροί και 19 τραυματίες είναι ο απολογισμός ανταλλαγής πυροβολισμών σε οικία στο Χιούστον του Τέξας στη διάρκεια πάρτι γενεθλίων.

Όπως ανακοίνωσε την Κυριακή η Αστυνομία, εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό εναντίον δύο υπόπτων ανδρών σε προάστιο του Χιούστον 17 και 22 ετών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αμερικανικό Τύπο, ένας άντρας στο πάρτι πυροβόλησε στον αέρα επάνω στο κέφι και ένας άλλος αντέδρασε με αλόγιστους πυροβολισμούς κατά των προσκεκλημένων. Δεν είναι γνωστό αν οι άντρες γνωρίζονται μεταξύ τους ή αν είχαν πάει στο πάρτι μαζί.

Ένας εκ των θυμάτων πέθανε ακαριαία στο σπίτι και το δεύτερο θύμα στο νοσοκομείο. Πρόκειται για ένα κορίτσι 16 χρόνων που θα γιόρταζε σε λίγες μέρες τα γενέλιά της και έναν 18χρονο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο μικρό διώροφο σπίτι υπήρχαν περίπου εκατό άτομα, προσκεκλημένα σε πάρτι γενεθλίων 18χρονης, τα περισσότερα ηλικίας 20 χρόνων. Δεν παρατηρήθηκε πρόβλημα με αλκοόλ ή χρήση ναρκωτικών.

Η Αστυνομία όμως πιστεύει ότι η ανακοίνωση του πάρτι μέσω των social media μπορεί να συσχετίζεται με το τραγικό συμβάν και συνέστησε στους νέους να αποφεύγουν τέτοιες ενέργειες γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα σου κτυπήσει την πόρτα...

sOURCE : ikypros.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου