Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Χορός καταθέσεων από ποδοσφαιριστές, παράγοντες και διαιτητές – Φουλ για γκρέμισμα της «παράγκας» από Αρχηγείο και Υπουργείο Δικαιοσύνης

- Αναμένονται σύντομα τα αποτελέσματα της οικονομικής έρευνας για τον διαιτητή και τον τερματοφύλακα
- Μάρτυρες στα τεκταινόμενα, ποδοσφαιριστές, παράγοντες και διαιτητές


Δίνουν και παίρνουν οι καταθέσεις ενώπιον των μελών του ΤΑΕ Αρχηγείου που διερευνούν την υπόθεση «παράγκα» στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Όπως πληροφορείται το newsIt.com.cy, ποδοσφαιριστές, διαιτητές και παράγοντες ομάδων περνούν καθημερινά την πύλη του Αρχηγείου Αστυνομίας και καταθέτουν τα όσα οι ίδιοι έζησαν στο ύποπτο παιγνίδι, το οποίο εξασφάλισε ως δώρο από την ΟΥΕΦΑ έναν κόκκινο φάκελο, που φωτογράφιζε ως βασικούς πιθανούς πρωταγωνιστές της κατά βούληση όπως φαίνεται διακύμανσης του σκορ, τον διαιτητή και έναν εκ των δύο τερματοφυλάκων.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της οικονομικής έρευνας για τους δύο υπόπτους, οι ανακριτές της υπόθεσης επιχειρούν να στηρίξουν τα ευρήματά τους με καταθέσεις των ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν στο παιγνίδι, των παραγόντων των δύο ομάδων και των υπόλοιπων τριών διαιτητών.

Το ασυνήθιστο σκορ και η φανταστική στοιχηματική δραστηριότητα που προηγήθηκε είναι δύο μόνο από τα κομμάτια του παζλ που βρίσκεται τώρα κάτω από το μικροσκόπιο των ανακριτών. Οι μαρτυρίες των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών, που συμμετείχαν στον υπό διερεύνηση αγώνα, ίσως ρίξουν περισσότερο φως σε μια υπόθεση που απειλεί ακόμη και τα θεμέλια του κυπριακού ποδοσφαίρου, η αξιοπιστία του οποίου θα βρίσκεται στον βούρκο μέχρι να αποφασίσει το αντίθετο η Δικαιοσύνη.

Κανένας από τους ανακριτές δεν είναι καθηγητής διαιτησίας, οι αποφάσεις ωστόσο του ύποπτου διαιτητή από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα θα περάσουν από κόσκινο, καθώς και τα όσα λέχθηκαν μέσω της ενδοεπικοινωνίας μεταξύ του ιδίου και των βοηθών του.

Το αποτέλεσμα της οικονομικής έρευνας θα αποφασίσει τα επόμενα βήματα των ανακριτών, με πηγές του newsIt.com.cy να μιλούν έντονα για συλλήψεις που θα δημιουργήσουν σάλο.

Source : www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου