Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΑΕΛ - Ξεκινά η «μελέτη» του Απόλλωνα

Τα έφερε με τέτοιο τρόπο η τύχη (βλέπε κλήρωση), ώστε το παιχνίδι που δεν… λείπει από κάθε ποδοσφαιρική συζήτηση στην Λεμεσό, να έχει δύο βδομάδες «ελεύθερο», προτού η μπάλα κυλήσει στο χόρτο του Τσιρείου.

 Όπως είναι φυσιολογικό, η πόλη θα ζήσει για αρκετές μέρες «κλίμα» ντέρμπι, με την μπαλοκουβέντα να δίνει και να παίρνει, με ανυπομονησία μέχρι το πρώτο σφύριγμα.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ιβάιλο Πέτεφ, προετοιμάζεται και αυτός για το πρώτο του Λεμεσιανό ντέρμπι, κόντρα σε μία ομάδα που είναι στην κορυφή, που κάνει μία πολύ καλή πορεία, παρότι αγωνίζεται σε διπλό «ταμπλό» (Κύπρο και Ευρώπη). Αυτά όσο αφορά στους αριθμούς. Για τα υπόλοιπα τώρα… θα τα ζήσει και αισθανθεί ο ίδιος τις μέρες που ακολουθούν.

Σήμερα (11/11) ο Βούλγαρος τεχνικός θα βρεθεί στο Παραλίμνι μαζί με τους συνεργάτες του, για να δει από κοντά τον επόμενο αντίπαλο, αν και η μελέτη του σίγουρα δεν θα μείνει μόνο στο δείγμα αυτό. Παρακολούθησε και θα παρακολουθήσει και τα DVD με αγώνες των «κυανολεύκων».

Με ευκαιρία την διακοπή, ο Πέτεφ θα έχει την ευκαιρία να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές για το ντέρμπι, περνώντας ταυτόχρονα κι άλλα στοιχεία της (ποδοσφαιρικής) φιλοσοφίας του στο παιχνίδι της ομάδας.

Είναι αλήθεια πως οι τελευταίες δύο εμφανίσεις με τον 38χρονο Βαλκάνιο στην άκρη του πάγκου, έχουν φέρει αλλαγή του κλίματος στις τάξεις των «κιτρίνων», αλλά και του κόσμου. Ο νέος «αέρας» που έφερε στην ομάδα, αν και νωρίς να κριθεί ο ίδιος και το έργο, έφερε αισιοδοξία.

* Οι ποδοσφαιριστές σήμερα ξεκουράζονται για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, μετά τον αγώνα με την Ανόρθωση. Αύριο Τρίτη (12/11), επαναρχίζουν οι προπονήσεις.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου