Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

OOPS: Η ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ ΞΑΝΑΨΤΥΠΑ

Πριν από λίγες ημέρες σε κείμενο του Newsit έγραψα ότι παρά τα όσα λέγονται η Ελένη Μενεγάκη δεν πρόκειται, τουλάχιστον τη φετινή σεζόν, να κάνει βραδινό show στον ALPHA.

Ωστόσο, όπως φαίνεται στο κανάλι της Κάντζας ετοιμάζουν να βγάλουν στον αέρα show, αλλά με παρουσιάστρια την Αννίτα Πάνια. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, τα στελέχη του ALPHA σκέφτηκαν να… εκμεταλλευθούν την παρουσιάστρια για να κερδίσουν τηλεθεατές και στο prime time.

 Για το λόγο αυτό σκέφτηκαν αρχικά να χρησιμοποιήσουν κάποιο project του εξωτερικού, αλλά τελικά όπως φαίνεται θα είναι ένα talent show σχεδιασμένο… by Αννίτα. Άλλωστε η παρουσιάστρια δεν μπορεί να μπει σε σχέδια που δεν θα… γουστάρει, οπότε αυτή την περίοδο στην Κάντζα γίνονται συσκέψεις για το πώς θα είναι το συγκεκριμένο talent show. Βέβαια, σκοπός τους είναι το καινούργιο talent show να μην θυμίζει τα παλιά «Παρατράγουδα», αλλά να είναι με πραγματικά ταλέντα, από διάφορους χώρους κι όχι μόνο από το χώρο του τραγουδιού.

 Για το λόγο αυτό μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου και πρόκειται να υπάρχει κριτική επιτροπή με πρόσωπα καταξιωμένα στους χώρους τους που όμως… δεν θα μασάνε τα λόγια τους. Αυτή την περίοδο λοιπόν στο κανάλι της Κάντζας… φουλάρουν τις μηχανές με σκοπό το talent show με την Αννίτα Πάνια να βγει στον αέρα τον Φεβρουάριο του 2014 και να είναι live μία φορά τη βδομάδα. Αν λοιπόν η Αννίτα δεν ακολουθήσει την τακτική των «Παρατράγουδων» τότε μπορεί να έχουμε ένα ενδιαφέρον και ευχάριστο ψυχαγωγικό τηλεοπτικό προϊόν.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου