Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ενώνουν δυνάμεις Φιλελεύθερος - ΜΕGA

Φιλελεύθερος και MEGA, ενωμένοι, με έμπνευση και τολμηροί, σε μια πολυεπίπεδη συνεργασία, που ξεκινά με τη συνένωση των ομάδων πωλήσεων και μάρκετινγκ και τη χάραξη κοινής στρατηγικής έκαναν απόψε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αποφασιστικά βήματα στον χώρο των ΜΜΕ του τόπου.

Όπως ανακοίνωσε ενώπιον εκλεκτών προσκεκλημένων σε εκδήλωση στη Λευκωσία ο εκδότης του «Φ» Νίκος Χρ. Παττίχης «στόχος Φιλελευθέρου και MEGA είναι η παροχή των καλύτερων υπηρεσιών προς τον πελάτη και η πλήρης εξυπηρέτησή του, μέσω σωστής προβολής και έντονης προώθησης στα κορυφαία έντυπα της Κύπρου: Στις εφημερίδες Ο Φιλελεύθερος, Goal News, Οικονομικός Φιλελεύθερος, Cyprus Weekly και στη νέα, ημερήσια αγγλόφωνη εφημερίδα Cyprus Daily.

 Επίσης, στα πρώτα με διαφορά εβδομαδιαία περιοδικά TV Mania και DownTown, στα δημοφιλή, καλύτερα περιοδικά μαγειρικής της Κύπρου Χρυσές Συνταγές και Τι να Μαγειρέψω, όπως και στα Taste, Life και Συνθέσεις. Ακόμη, στα πετυχημένα γυναικεία περιοδικά Omikron και Cosmopolitan, στις ισχυρές ιστοσελίδες philenews, sentragoal, inCyprus και Elita.com, στα διεισδυτικά Facebook, αλλά και στα πρώτα μουσικά ραδιόφωνα Sfera, Kiss και Mix FM.


«Τώρα, όλα τα πιο πάνω, παντρεύονται με το Mεγάλο Κανάλι και τον σοβαρό Λόγο, προσφέροντας ολοκληρωμένη, πολυεπίπεδη εξυπηρέτηση», είπε ο κ. Παττίχης.

O εκδότης του «Φ» ανέφερε επίσης ότι η χάραξη της κοινής στρατηγικής των δύο συγκροτημάτων γίνεται υπό την καθοδήγηση του Πέτρου Πέτρου.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος είπε: «Πιστεύω ότι η συνεργασία αυτή θα πάρει πάρα πολλά χρόνια, γιατί έχουμε ταχθεί να υπηρετούμε αυτόν τον τόπο και αυτόν τον λαό».

Μιλώντας εξάλλου στην ίδια εκδήλωση ο Κώστας Ζερβός διευθύνων σύμβουλος του MEGA είπε: «Η ιστορία έχει δείξει ότι οι κρίσεις γεννούν ευκαιρίες. Μια από τις ευκαιρίες αυτές είναι ο εμπορικός γάμος μεταξύ του MEGA και του Φιλελευθέρου. Δύο ισχυρά συγκροτήματα με κύρος, αξιοπιστία, σοβαρότητα εγγυώνται τη δημιουργία νέων δεδομένων για διαφημιστές και διαφημιζόμενους. Εγγυώνται την αναβάθμιση του επιπέδου της ενημέρωσης, του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας στην Κύπρο».

Πηγή: http://www.philenews.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου