Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ο πρόεδρος δεξιώθηκε την ομάδα

Δεξίωση στην ομάδα παραχώρησε χθες βράδυ ο πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους.

Η ενημέρωση:

Μια όμορφη βραδιά μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και των προπονήσεων, απόλαυσαν χθες βράδυ ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση και ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους, με την ευκαιρία της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου δεξιώθηκε το ποδοσφαιρικό μας τμήμα.

Ο Πρόεδρος δείπνισε με τους ποδοσφαιριστές μας, το προπονητικό επιτελείο, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και τους στενούς του συνεργάτες.

Καλή διάθεση, ωραίο κλίμα, χαλαρή κουβέντα, κρασάκι και ακούσματα υπό τη συνοδεία κιθάρας, συνέθεσαν το πάζλ της όμορφης βραδιάς, απόδειξη για ακόμη μια φορά του πολύ καλού κλίματος που κυριαρχεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Πρόεδρος μιλώντας στους παίκτες, καλωσόρισε ιδιαίτερα τους νέους παίκτες στην οικογένεια της ΑΕΛ και ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία. Τους ζήτησε να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά για επίτευξη των στόχων τους και η διοίκηση και ο ίδιος θα είναι δίπλα τους.

Τους ευχαρίστησε για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ αλλά τους τόνισε ότι είναι απλά ένα παιχνίδι και ότι η συνέχεια είναι ακόμη πιο δύσκολη.

Παρών στο δείπνο ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές, ο Λίτο Βιντιγκάλ και όλο το τιμ του, το ιατρικό τιμ της ομάδας με τον Δρ. Γιώργο Παναγιώτου και τον Δρ. Χρίστο Πατσαλίδη και γενικά όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Πρόεδρος συνοδευόταν από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο Χρύση Σοφοκλεους και τον Αντιπρόεδρο Ανδρέα Γιάπα.

Παρών ακόμη ήταν ο Αντιπρόεδρος Μιχάλης Χαραλάμπους, ο Τεχνικός Διευθυντής Ρούι Τζούνιορ και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Πλουτής Αβραάμ.

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε στη Ταβέρνα «Το Σέρτικο»(Οδός Μισιάουλη και Καβάζογλου 24, Τηλ:25-564606).

Στη ταβέρνα υπήρχε και τηλεόραση και όλοι μαζί παρακολούθησαν τους αγώνες του Τσιάμπιονς Λίγκ.

Πηγή :www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου