Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Μπασκετική ιστοσελίδα και εκδήλωση

Δυο μέρη περιλάμβανε η συνέντευξη Τύπου που παρεχώρησε σήμερα η ιστοσελίδα mpasketologies.com. Το πρώτο, περιελάμβανε την παρουσίαση της ανανεωμένης ιστοσελίδας και το δεύτερο, την ανακοίνωση της εκδήλωσης που θα γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας Γρηγόρης Γρηγοράς ανέφερε ότι η απόφαση για δημιουργία της πρώτης ιστοσελίδας που ασχολείται αποκλειστικά με την καλαθόσφαιρα πάρθηκε για να δοθεί ώθηση στο άθλημα που περνά κρίση, Υπάρχει πλήρης ενημέρωση τον για ό,τι συμβαίνει γύρω από το μπάσκετ σε Κύπρο, Ελλάδα, Ευρωλίγκα, ΝΒΑ. Έγινε παρουσίαση της δομής της ιστοσελίδας από τη Μέρσια Αγαμέμνονος.
Όσον αφορά το fan day, που θα γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει δεκάδες παιδιά να διασκεδάζουν με μία μπάλα στο χέρι. Ακαδημίες από όλη την Κύπρο έχουν προσκληθεί ώστε να παραβρεθούν Graffiti, χορευτικά, face painting για τα μικρά παιδιά και φυσικά διαγωνισμοί τριπόντων και βολών, θα δώσουν το δικό τους χρώμα στην εκδήλωση. Στο τέλος της εκδήλωσης, θα απονεμηθούν τα εύσημα στις εθνικές ομάδες, αλλά και στην Πρωταθλήτρια και Κυπελλούχο Κύπρου.

Τα έσοδα θα δοθούν στην Παγκύπρια Οργάνωση Ατόμων με Αναπηρία, αλλά και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας. Ο Κώστας Μιχαηλίδης, μέλος της κεντρικής επιτροπής της Παγκύπριας Οργάνωσης Ατόμων με Αναπηρία, ήταν παρών και χαιρέτισε τη συνέντευξη Τύπου

Ευχαριστίες απευθύνθηκαν στον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Λουρουτζιάτη, τη Σοφία Γεωργίου, τον Ανδρέα Πιτσιλλίδη, την Έλενα Ρωσίδου και την Τζούλια Κολώκα για τη βοήθεια και τη στήριξη. Επίσης ευχαριστίες εκφράστηκαν προς τον επίσημο χορηγό επικοινωνίας της εκδήλωσης, τον ΑΝΤ1 fm.

Πρόγραμμα

16.00 Έναρξη

16.00-16-10 Καλωσόρισμα στον χώρο

16.10-17.00 Επίδειξη προγραμμάτων από τη Les Mills, καλαθοσφαιρικές επιδείξεις από ακαδημίες της Λάρνακας.

17.00-18.00 Διαγωνισμοί τρίποντων και ελευθέρων βολών για μικρούς και μεγάλους.. (κόστος συμμετοχής δύο ευρώ)

18.00-18.50 Βραβεύσεις : Βραβεύονται οι Εθνικές ομάδες για την επιτυχία τους στους αγώνες μικρών κρατών Ευρώπης, Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ και Κυπελλούχος ΕΘΑ αλλά και για την προσφορά τους στο άθλημα οι κύριοι Αντρέας Λευκαρίτης και Πανίκκος Κωνσταντίνου.

18.50-19.00 Κλείσιμο εκδήλωσης με επίδειξη Zumba από την Αλεξία Αναστασίου.

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου