Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Πιέσεις σε Μυλωνά για παραμονή

Οι διοικητικές ζυμώσεις ενόψει της επερχόμενης εκλογικής διαδικασίας συνεχίζονται στην Ομόνοια. Γίνονται επαφές, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να σημειώνεται κάποια εξέλιξη.Το δεδομένο μέχρι στιγμής από πλευράς υποψηφιοτήτων, είναι αυτή του Νίκου Χαραλάμπους, που δήλωσε ότι θα διεκδικήσει την προεδρία με το δικό του συνδυασμό, ενώ υπάρχουν και δυο ανεξάρτητες υποψηφιότητες (Βαλανίδης, Γένης). Η Συνέλευση δεν έχει ακόμη οριστεί.

Σήμερα βγήκε στη δημοσιότητα το όνομα του Χριστάκη Τζιοβάννη ως υποψήφιου για την Προεδρία, με τον ίδιο να κρατά στάση ουδέτερη. Ούτε επιβεβαίωσης, αλλά ούτε και διάψευσης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, αυτό το διάστημα ασκείται έντονη πίεση προς το Στέλιο Μυλωνά όπως παραμείνει στο πόστο του Προέδρου. Η πίεση ασκείται από μέλη του Συμβουλίου, αλλά και από άλλους φίλους της ομάδας. Για την ώρα όμως ο πρόεδρος είναι αναποφάσιστος. Άλλωστε ο ίδιος είχε δηλώσει ότι το σωματείο χρειάζεται αλλαγή. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει δεύτερες σκέψεις, ενώ επιπλέον ξέρει ότι ο κόσμος αποτιμά θετικά το έργο του.

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου