Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: «Δεν υπήρχε Δεύτερη Επιλογή»

Μετά την ανανέωση με τον Μαρίνο Σατσιά, ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την ανανέωση και με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου. Ο Κύπριος διεθνής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με μειωμένες απολαβές. Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:
"Μετά από τριαντάλεπτη διαπραγμάτευση με τον πρόεδρο Φοίβο Ερωτοκρίτου προσαρμόστηκε στα νέα οικονομικά δεδομένα και ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας υπέγραψε τώρα τριετές συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ".
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου δήλωσε:
«Ήταν μια απόφαση που από πλευράς επιλογής ομάδας δεν υπήρχε δεύτερη. Ήταν η θέληση μου να υπογράψω στην ομάδα που παίζω και τόσα χρόνια στην Κύπρο. Ηταν σημαντικό για μένα η θέληση που έδειξε η ομάδα για να παραμείνω και τα τρία χρόνια συμβόλαιο δείχνουν την διάθεση και την δική μου διάθεση αλλά και της ομάδας για αυτό και έχω δεχθεί μια πρόταση προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα της ομάδας,. Το μόνο που απομένει είναι να συνεχίσουμε στο ίδιο ρυθμό που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια με επιτυχίες που θα καθιερώσουν το ΑΠΟΕΛ στην συνείδηση των φιλάθλων στο επίπεδο που ήταν τα τελευταία πέντε χρόνια.»




Πηγή: Sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου