Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Rio Ferdinand: Διακοπές στην Πάφο!


Μαγεμένος από τις ομορφιές της Πάφου είναι ο Rio Ferdinand γι’ αυτό κι ετοίμασε βαλίτσες για να κάνει τις διακοπές του στο νησί μας.
Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός αστέρας των γηπέδων θα βρεθεί στο νησί μιας και έχει έρθει άλλες τρις φορές ενώ δύο συνεχόμενες φορές κατέκλυσε στο ξενοδοχείο Aphrodite Hills and Resort.

Κάτι που θα επαναλάβει και φέτος και μάλιστα το πρότεινε στους followers του στο twitter με το ακόλουθο tweet: «Πρέπει να διαλέξετε το Aphrodite Hills για τις επόμενές σας διακοπές. Που θα πάτε φέτος;».

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου υποδέχτηκαν χθες το απόγευμα τον γνωστό ποδοσφαιριστή, με μερικούς από τους οποίους έχει συνάψει ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις.

Σύσσωμη η οικογένεια του διάσημου άσσου ταξίδεψε στην Κύπρο, η γυναίκα του Rebecca και τα παιδιά του Tia, Tate και Lorenz.

Πανικός προκλήθηκε όταν οι παρευρισκόμενοι αντιλήφθηκαν την άφιξή του, γεγονός που ανάγκασε τους υπεύθυνους να τον φυγαδεύσουν από την πίσω πόρτα προς το αυτοκίνητο όπου περίμενε μέχρι να φτάσουν οι αποσκευές τους.

Η πρώτη του κουβέντα μόλις έφτασε ήταν σχετική με τον καιρό και φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος όταν έμαθε πως ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος όλη την εβδομάδα που θα μείνει στο νησί μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες το βράδυ παρακολούθησε τον φιλικό αγώνα της Αγγλίας με την Ιρλανδία και δεν σταμάτησε λεπτό τα tweets.

Έγκυρες πηγές λένε πως ο Rio και η οικογένειά του ενοικίασαν αυτοκίνητο και σχεδιάζουν να κάνουν βόλτες στην Πάφο και τη Λεμεσό.

Θαμώνες δήλωσαν πως ο διάσημος ποδοσφαιριστής εμφανίζεται ιδιαίτερα προσιτός ενώ δεν σταματά να υπογράφει αυτόγραφα και να βγάζει φωτογραφίες με τους φαν του που τον προσεγγίζουν συνεχώς, χωρίς να δυσανασχετεί.

Source: http://www.must.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου