Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Το δείπνο σερβίρεται στις 20:30 – Αναστασιάδης Έρογλου στο τραπέζι, μετά συζύγων!


-Κοινωνική συνάντηση χωρίς προσδοκίες χαρακτηρίζεται το αποψινό δείπνο Αναστασιάδη - Έρογλου
-Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ακολουθήσει δήλωση του Αλεξάντερ Ντάουνεργια το κλίμα της συνάντησης
-Το newsit.com.cy, θα καλύπτει ζωντανά τη συνάντησηΧωρίς ατζέντα, παρά μόνο μενού θα έχει η αποψινή κοινωνική συνάντηση, των δύο ηγετών, με οικοδεσπότη τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ στην Κύπρο, Αλεξάντερ Ντάουνερ.

Το δείπνο θα αρχίσει στις 20:30 και πέραν από τους Αναστασιάδη – Ντάουνερ, οι οποίοι θα συνοδεύονται από τις συζύγους τους, θα παρευρεθούν, η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Λίζα Μπάτενχαϊμ με τον σύζυγό της.

Η κυβέρνηση υποδεικνύει, με κάθε ευκαιρία, ότι το δείπνο που θα παραθέσει απόψε ο Αλεξάντερ Ντάουνερ, στην οικία του εκάστοτε Ειδικού Αντιπρόσωπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο στην περιοχή του παλιού αεροδρομίου της Λευκωσίας δεν θα αφορά σε καμία περίπτωση επί της ουσίας συζήτηση για το κυπριακό.

Ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε εκ νέου χθες, ότι το αποψινό δείπνο θα έχει καθαρά κοινωνικό χαρακτήρα.

Υπενθύμισε ότι οι ίδιες διαβεβαιώσεις δόθηκαν, και προχθές από τον κύριο Ντάουνερ, αλλά και ενωρίτερα από το γραφείο του ΓΓ του ΟΗΕ

Source: http://www.newsit.com.cy/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου