Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Από άλλο πλανήτη η Serena!!!

Η Serena Williams ήταν εκθαμβωτική στον σημερινό αγώνα, συντρίβοντας στον 2ο γύρο του Roland Garros, την Γαλλίδα Caroline Garcia, με 6-1, 6-2, σε μόλις 61 λεπτά. Η Αμερικανίδα βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση μετά τις κατακτήσεις του Mutua Madrid Open και BNL d'Italia, κάτι που αποδεικνύει με τις δυο μαγικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε μέχρι στιγμής στο Γαλλικό Όπεν.

Το Νο1 στον κόσμο βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα, παίζοντας καθόλη την διάρκεια πολύ καλό τένις απέναντι στην Caroline Garcia που υπέκυψε στο μεγαλείο της αντιπάλου της.

Το 1ο σετ ήταν παράσταση με πρωταγωνίστρια την Serena Williams, καθώς ξεκίνησε κάνοντας ένα σερί με 5-0, φαντάζοντας αδύνατη η απώλεια του. Η Γαλλίδα το μόνο που κατάφερε να κάνει, ήταν να κρατήσει ένα service game της, χάνοντας μετέπειτα το σετ με το εμφατικό 6-1, σε 26 μόλις λεπτά.
Η Αμερικανίδα συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και στο ξεκίνημα του 2ο σετ, σπάζοντας το αντίπαλο σερβίς στο 1ο game. Έπειτα χωρίς να ρίξει την απόδοση της, έκανε ακόμα ένα break στο 7o game (5-2), όπου έπειτα κατέκτησε από την γραμμή του σερβίς με 6-2.

Η καλύτερη τενίστρια αυτή την στιγμή στον κόσμο, πέτυχε 6 άσσους από τους συνολικά 27 winners, ενώ η φοβερή σταθερότητα που είχε στο αγώνα της επέτρεψε να κάνει μόλις 9 αβίαστα λάθη.
Η Serena διεκδικεί το 16ο Grand Slam στην καριέρα της. Η Αμερικανίδα έχει κατακτήσει το Roland Garros το 2002, όταν επιβλήθηκε της αδερφής της, Venus Williams, με 7-5, 6-3. Η παρουσία της μέχρι στιγμής στο χώμα για το 2013 ήταν εξαιρετική καθώς δεν έχει ηττηθεί καμία φόρα, έχοντας κερδίσει το Family Circle Cup, το Mutua Madrid Open και το BNL d'Italia. Πέρσι ηττήθηκε στον 1ο γύρο του Roland Garros από την Vergine Razzano, πραγματοποιώντας την χειρότερη πορεία σε Grand Slam στην καριέρα της.

Επόμενη αντίπαλος της θα είναι η Sorana Cirstea, καθώς η Ρουμάνα επιβλήθηκε της Johanna Larsson, με 6-1, 6-4.

Source: http://www.tennisnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

Rafa και Nole στο επίκεντρο!  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου