Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Rafa και Nole στο επίκεντρο!

Σημαντικές αναμετρήσεις εμπεριέχει η 5η μέρα του Roland Garros με τα βλέμματα να είναι στραμμένα φυσικά στις αναμετρήσεις του 7 φορές πρωταθλητή στον κορυφαίο χωμάτινο θεσμό, Rafael Nadal αλλα και του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης Novak Djokovic. Σημαντικές παρουσίες θα έχουμε επίσης και στις γυναίκες, με την περσινή πρωταθλήτρια Maria Sharapova να πέφτει στη μάχη για το 2 στα 2, και το Νο3 στον κόσμο Victroria Azarenka να αγωνίζεται για 2η συνεχόμενη μέρα.
Το πρόγραμμα στο Philippe Chatrier θα ανοίξει η Samantha Stosur η οποία θα αντιμετωπίσει την Kristina Mladenovic στις 12:00 GR. Μετά από τον 1ο αγώνα, περίπου στις 14:00 GR θα εμφανιστεί ο Νο1 τενίστας αυτή την στιγμή στον κόσμο Novak Djokovic, με τον Σέρβο να δοκιμάζεται απέναντι στον Guido Pella.

Στη συνέχεια του προγράμματος και μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Novak Djokovic, στην κεντρική αρένα θα αγωνιστεί η Maria Sharapova εναντίον της Eugenie Bouchard, με την Ρωσίδα να θέλει να πάρει τη νίκη, συνεχίζοντας την υπεράσπιση του τίτλου που κέρδισε πέρσι στο Παρίσι. Το πρόγραμμα θα κλείσει ο Richard Gasquet, με τον Γάλλο να βρίσκεται απέναντι από τον Michal Przysiezny, περίπου στις 18:00 GR.
Στην αρένα του Suzanne Lenglen, που είναι το 2ο μεγαλύτερο court στο χωμάτινο τουρνουά, θα αγωνιστεί στον εναρκτήριο αγώνα στις 12:00 GR ο Grigor Dimitrov, με τον Βούλγαρο να έρχεται αντιμέτωπος με τον Lucas Pouille. Αμέσως μετά, στις 14:00 GR περίπου, θα μπει στο court για 2η συνεχόμενη μέρα η Victoria Azarenka όπου απέναντι της θα βρει την Annika Beck. Η Λευκορωσίδα διεκδικεί το 2ο συνεχόμενο Grand Slam για φέτος, όπου αν το κατακτήσει θα ξεπεράσει την Maria Sharapova και θα έρθει πιο κοντά στο Νο1.

Τη σκυτάλη θα παραλάβει με το τέλος του αγώνα της Vika σχεδόν στις 16:00 GR, ο "Βασιλιάς" του θεσμού Rafael Nadal, καθώς ο 7 φορές πρωταθλητής στο Γαλλικό Όπεν θα πέσει στην μάχη με αντίπαλο τον αξιόλογο Martin Klizan. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση της άλλοτε πρωταθλήτριας το 2010 στον θεσμό Francesca Schiavone με την Kirsten Flipkens.
Σημαντικές μονομαχίες με αρκετό ενδιαφέρον έχουμε και στα άλλα court, με τον αγώνα μεταξύ Fernado Verdasco και Janko Tipsarevic να ξεχωρίζει στο Court 1 στις 16:00 GR. Νωρίτερα στο ίδιο court θα εμφανιστεί και η Na Li, η οποία θα διεκδικήσει μια θέση στον 3ο γύρο απέναντι στην Bethanie Mattek-Sands στις 12:00 GR.

Source: http://www.tennisnews.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από άλλο πλανήτη η Serena!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου