Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy S4 Mini

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Galaxy-S4-Mini-white_610x407.jpg 
Εμφανίσεις:  88 
Μέγεθος:  19,8 KB 
ID: 124430

H Samsung ανακοίνωσε το Galaxy S4 Mini, ένα μικρότερο και με όχι τόσο δυνατά χαρακτηριστικά ξαδερφάκι της ναυαρχίδας της στην κατηγορία των Android smartphones με οθόνη 4,3".


Ο κορεάτικος γίγαντας σταθερά αυξάνει το μέγεθος της οθόνης σε κάθε νέο μοντέλο smartphone που κατασκευάζει, αλλά δεν αρέσει σε όλους η 5" οθόνη του S4. To νέο αυτό μοντέλο θα δώσει στην Samsung μερίδιο των αγοραστών που δε θέλουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα για την απόκτηση μιας συσκευής, αν και δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή του ή πότε θα διατεθεί στην αγορά.

Παρά το γεγονός ότι το S4 Mini έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά του S4 σε επίπεδο λογισμικού, οι δυνατότητες του υλικού του είναι ένα σκαλί υποδεέστερες.

Το mini είναι ελαφρύτερο, στα 107gr έναντι των 130gr του S4, έχει διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,7GHz ενώ το S4 έχει τετραπύρηνο στα 1,9GHz και μπαταρία του έχει μικρότερη χωρητικότητα (1900mAh, έναντι 2600mAh). Ακόμα το S4 mini έχει κάμερα 8Mp (13Mp του S4), παρόλο που η ποιότητα της φωτογραφίας δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την τιμή των Mp.

"H νέα αυτή συσκευή είναι ιδανική για όποιον θέλει μια compact συσκευή και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας", λέει ο Simon Stanford, αντιπρόεδρος ΙΤ και του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της Samsung Electronics για το ΗΒ και Ιρλανδία.

Η συσκευή έρχεται με την έκδοση 4.2.2. του Android. Η Samsung θα διαθέτει εκδόσεις 4G LTE, 3G και 3G dual-SIM για να καλύπτει τις διαφοροποιήσεις στα δίκτυα των παροχέων κινητής τηλεφωνίας και σε δύο χρώματα, μαύρο και άσπρο.

Source: adslgr.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου