Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Μακρύ χέρι υπαλλήλου για τον «Ιππόδρομο»

«Έβαλε χέρι» σε χρήματα της εταιρείας, αλλά και στο εμπόρευμα, ο 37χρονος υπάλληλος, προκειμένου να πληρώσει τα δάνεια που έκανε για ιπποδρομιακά στοιχήματα. Η υπόθεση καταγγέλθηκε τη Δευτέρα στην Αστυνομία Λεμεσού από επιθεωρητή πωλήσεων εταιρείας διανομής καπνικών στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα ο επιθεωρητής ανέφερε ότι, μετά τον έλεγχο που διενήργησε στα αποθέματα καπνικών προϊόντων που κατείχε ο 37χρονος υπάλληλος, διαπίστωσε ότι υπήρχε έλλειμμα προϊόντων αξίας 25.96 ευρώ, ενώ φέρεται να οικειοποιήθηκε και το χρηματικό ποσό των 5.300 ευρώ.

Ο ύποπτος κλήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή ενώ υπέδειξε πως τα καπνικά προϊόντα τα πώλησε σε 37χρονο περιπτερούχο στη Λεμεσό για το ποσό των 11.100 ευρώ, χωρίς ο τελευταίος να εκδώσει τιμολόγια.
Τόσο ο υπάλληλος της εταιρείας όσο και ο περιπτερούχος συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση. Σε βάρος τους διερευνώνται υποθέσεις, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπή από υπάλληλο και κλεπταποδοχή.

Ο 37χρονος υπάλληλος φέρεται να παραδέχτηκε πως το πάθος του για τα ιπποδρομιακά στοιχήματα και τα χρέη που δημιούργησε παίζοντας συχνά, τον οδήγησαν στην παρανομία, να οικειοποιηθεί χρήματα και εμπορεύματα της εταιρείας που τον εργοδοτεί.

Πηγή: http://www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου