Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Συννεφιές και… ακεφιές – Σκοτείνιασε ο ουρανός της Λευκωσίας – Τι προβλέπει το μετεωρολογικό δελτίο

Ασθενής χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι γενικά μερικώς συννεφιασμένος ενώ θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά παράλια βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 9 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα εμφανίζονται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.

Source : www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου