Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΚΟΠ - Σήμερα το μεσημέρι η συνάντηση με τους Τ/Κ

Σήμερα, στις 12:00 το μεσημέρι (ώρα Κύπρου) είναι προγραμματισμένη στη Ζυρίχη η συνάντηση των εκπροσώπων της ΚΟΠ και της Τ/Κ Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου με στόχο να καταλήξουν και να υπογράψουν προσωρινή διευθέτηση για το ποδόσφαιρο στην Κύπρο, βασισμένη στα καταστατικά της FIFA και της UEFA.

Της συνάντησης θα προεδρεύσει ο Πρόεδρος της FIFA κ. Γιόζεπ Μπλάτερ ενώ παρών θα είναι και ο Πρόεδρος της UEFA κ. Μισέλ Πλατινί.

Η Κυπριακή αποστολή βρίσκεται από χθες το απόγευμα στη Ζυρίχη με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Τον κ. Κουτσοκούμνη συνοδεύουν ο 1ος Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Γιώργος Κούμας, ο 2ος Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Ανδρέας Σάντης και ο 2ος Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Νικολάου.

Τετραμελής η αποστολή της Τουρκοκυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της οποίας ηγείται ο Πρόεδρος κ. Hasan Sertoglu.

Στόχος από τη σημερινή συνάντηση είναι να προκύψει γραπτή συμφωνία με την οποία θα υπογραμμίζονται τα βήματα που θα πρέπει να γίνουν για την πρόοδο του ποδοσφαίρου σε ολόκληρη την Κύπρο, με την έγκριση της FIFA και της UEFA.

Να σημειωθεί πως ενδεχόμενη συμφωνίας μεταξύ των δύο μερών, θα πρέπει να επικυρωθεί από τις Γενικές Συνελεύσεις τόσο την Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, όσο και της Τουρκοκυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, θα υπάρξει άμεση ενημέρωση από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ για το αποτέλεσμα.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου