Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

WOW: ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΓΑΡΜΠΗ & ΤΟΥ ΜΑΖΩΝΑΚΗ

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Καίτη Γαρμπή ξεκινούν σε λίγες ημέρες στο Φωταέριο στο Γκάζι, παρουσιάζοντας ένα άκρως ενδιαφέρον πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σημερινού τρόπου διασκέδασης.

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Μαζωνάκης κάνει πρεμιέρα για τη χειμερινή σεζόν, έχοντας φέτος στο πλευρό του μία από τις αυθετικότερες λαικές φωνές, την Καίτη Γαρμπή. Η καριέρα και των δύο καλλιτεχνών υπερβαίνει τα 20 χρόνια και φέτος είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Καίτη Γαρμπή συναντιούνται επί σκηνής. 

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χώρος στο Φωταέριο έχει ανανεωθεί και το concept του προγράμματος έχει αναλάβει και πάλι ο Κωνσταντίνος Ρήγος -στενός φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη- ο οποίος θα δώσει και πάλι το στίγμα του, μέσα από τις ανατρεπτικές, σκηνοθετικές του παρεμβάσεις. "Ο στόχος δεν είναι άλλος από τη διασκέδαση του κόσμου που θα προσέλθει να παρακολουθήσει τους δύο καλλιτέχνες και την παρέα τους, γι' αυτόν το λόγο όλοι έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό" λέει πηγή του Yupiii. Το σχήμα του Γιώργου Μαζωνάκη και της Καίτης Γαρμπή στο "Φωταέριο", συμπληρώνουν ο Νικηφόρος και η Ελισάβετ Σπανού.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου