Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Παραλύει αύριο η Ελλάδα, επηρεάζονται πτήσεις

Παραλύει αύριο, Τετάρτη, δημόσιος και ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα, λόγω της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ κόντρα στις κυβερνητικές πολιτικές. 

Κλειστές θα παραμείνουν οι δημόσιες υπηρεσίες, ενώ τα νοσοκομεία και οι μονάδες υγείας θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.

Η συγκέντρωση των συνδικάτων θα γίνει στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως. Ξεχωριστή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στις 10:30 στην Ομόνοια.

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλλήλων (ΟΤΟΕ), οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, η Πανελλήνια Ομοσπονδία των εργαζομένων στους ΟΤΑ και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ). Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα από τις 00:01, μετά τα μεσάνυχτα, έως τις 00:00 πριν τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ συμμετέχουν επίσης η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ), η Ένωση Λιμενεργατών και ο Σύνδεσμος Εποπτών & Αρχιεργατών ΟΛΠ.

Μετ' εμποδίων θα πραγματοποιούνται και οι μετακινήσεις με τα μέσα μεταφοράς, ενώ προβλήματα θα υπάρχουν και στις πτήσεις.

Σύμφωνα με την Aegean αλλάζουν οι πτήσεις:

Α3 900 Αθήνα – Λάρνακα, Αναχώρηση από Αθήνα στις 07.45 αντί στις 08.00
Α3 903 Λάρνακα – Αθήνα, Αναχώρηση από Λάρνακα στις 10.05 αντί στις 10.20

Για περισσότερες πληροφορίες www.aegeanair.com

Πηγή: http://www.ikypros.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου