Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ - «Προσεγγίζουμε με τον ίδιο τρόπο και αυτό το παιχνίδι»

Ο Απόλλωνας βρίσκεται στο δρόμο προς την Ρώμη, ενόψει του αγώνα με την Λάτσιο. Ο εκπρόσωπος τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου, κατά την αναχώρηση της ομάδας, μίλησε στα ΜΜΕ και παρουσιάστηκε ρεαλιστής:

«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε μαθηματικές ελπίδες ακόμα για την πρόκριση και θα τις διεκδικήσουμε. Από την άλλη, όμως, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την απόδοση της Λάτσιο, μίας μεγάλης ομάδας που έχει τεράστιο προϋπολογισμό. Πρέπει να πιάσουμε το μάξιμουμ της απόδοσής μας, πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη και η αντίπαλός μας να μην βρεθεί στην καλύτερή της μέρα για να μπορέσουμε να έχουμε όφελος».

Ακολούθως, τόνισε ότι θα πάνε στην Ιταλία για να εκπροσωπήσουν και την Κύπρο:

«Πάμε σε αυτό το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο προσέγγισης και για να εκπροσωπήσουμε επάξια το κυπριακό ποδόσφαιρο. Με καλό ποδόσφαιρο, καλό προπονητή και δίνοντας ότι μπορούμε για να συνεχίσουμε την καλή μας παρουσία. Δεν μας αποπροσανατολίζει η πρωτιά στο πρωτάθλημα. Απολογισμό κάνεις το Μάιο. Κάθε επόμενο παιχνίδι έχουμε ένα δύσκολο αντίπαλο, που είναι η κούραση».

Πάνω από 1000 οι φίλοι του Απόλλωνα στην Ρώμη: «Όσον αφορά τον κόσμο που θα έχουμε στο πλευρό μας, έχουμε διαθέσει 800 εισιτήρια στην Κύπρο και υπολογίζουμε άλλα 500 στη Ρώμη. Είναι πολύ μεγάλη η ζήτηση».

Το 24sports.com.cy βρίσκεται μαζί με την αποστολή της ομάδας και θα σας μεταφέρει όλα τα νέα τόσο από τις προπονήσεις, όσο από τη μεγάλη μάχη το βράδυ της Πέμπτης.

Source : www.24sports.com.cy


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου