Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Απειλούσε και κακοποιούσε κατά συρροήν τη φίλη του – Καταζητείται 34χρονος από την Λεμεσό

34χρονο Ελληνοκύπριο από τη Μουτταγιάκα, καταζητεί η αστυνομία Λεμεσού. Ο ύποπτος καταζητείται από χθες , για επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης κατά της φίλης του. 

Μετά τη καταγγελία της νεαρής κοπέλας, η αστυνομία προέβη σε έλεγχο εντός της κατοικία του ,όπου εντοπίστηκε ένα πιστόλι τύπου μπρελόκ και δύο φυσίγγια.

Δεν άντεξε τις απειλές και το ξυλοδαρμό, νεαρή κοπέλα και αποφάσισε να μεταβεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού. Όπως φαίνεται η νεαρή , δεχόταν συχνά απειλές από το φίλο της, με τον οποίο ωστόσο τους τελευταίους 6 μήνες έχουν χωρίσει.

Όλα ξεκίνησαν όταν προχθές δέχτηκε το τελευταίο «κτύπημα» από το 34χρονο άντρα. Ο 34χρονος εντόπισε τη πρώην φίλη του ,σε ανοικτό χώρο στο κέντρο της Λεμεσού και άρχισαν τον καυγά. Ο ύποπτος άρχισε να την κτυπά στο κεφάλι και σε όλο της σώμα.

Η κοπέλα μετά τον τραυματισμό της, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με κακώσεις στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματός της, έτυχε των πρώτων βοηθειών και πήρε εξιτήριο.

Αμέσως ο 34χρονος και χωρίς να χάσει ευκαιρία, επικοινώνησε μαζί της και την προειδοποίησε ότι εάν προβεί σε καταγγελία στην αστυνομία, θα το πλήρωνε με τη ζωή της.

Οι απειλές αυτές ήταν που οδήγησαν χθες την νεαρή στην αστυνομία. Τότε μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, μετέβησαν στο σπίτι του 34χρονου που βρίσκεται στη Μουταγιάκα όπου κατά τις έρευνες εντοπίστηκε ένα πιστόλι τύπου μπρελόκ και δύο φυσίγγια .

Η αστυνομία , έχει παραλάβει το πιστόλι και τα φυσίγγια ως τεκμήρια και θα εξεταστούν και για να διαπιστωθεί η προέλευση τους και κατά πόσο, το πιστόλι έχει χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες.

Ο ύποπτος δεν έχει εντοπιστεί και καταζητείται από την αστυνομία. Ο 34χρονος καταγγέλλεται για την παράνομη κατοχή του όπλου, αλλά κι επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης κατά της φίλης του.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου