Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ - «Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο»

Σημαντικό χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Σαλαμίνα ο προπονητής της Ένωσης Σάσα Γιοβάνοβιτς στην σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσε στο Τάσος Μάρκου. Το αφεντικό των βυσσινί αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ απηύθυνε και πάλι μήνυμα προς τον κόσμο της Ένωσης να δώσει δυναμικά το παρών του για να βοηθήσει την ομάδα στο δύσκολο παιχνίδι με την Σαλαμίνα και τόνισε πως θα παλέψουμε και θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Για το παιχνίδι με την Σαλαμίνα

Για το παιχνίδι με την Σαλαμίνα ο Σάσα Γιοβάνοβιτς δήλωσε: «Για αυτό το παιχνίδι δουλέψαμε σημαντικά και στο επιθετικό κομμάτι, αλλά και στο τομέα της ψυχολογίας. Στο τομέα της ψυχολογίας δουλέψαμε πάρα πολύ γιατί όταν μία ομάδα παίζει με τέσσερις μεγάλες ομάδες καλό ποδόσφαιρο και στο τέλος δεν παίρνει κέρδος, τότε είναι αυτονόητο ότι οι ποδοσφαιριστές θέλουν στήριξη και ανέβασμα της ψυχολογίας. Είναι σημαντικό παιχνίδι και θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε».

Για τα προβλήματα που υπάρχουν

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν ο κ. Γιοβάνοβιτς δήλωσε: « Και σε αυτό το παιχνίδι θα έχουμε σημαντικές απουσίες. Δεν έχουμε στην διάθεση μας τους τιμωρημένους Καντέρο και Κολάνη καθώς επίσης και τον Μουλαζίμη που προέρχεται από τραυματισμό και ακόμη και εάν προπονηθεί δεν θα ρισκάρουμε την συμμετοχή του για να τον έχουμε στην διάθεση μας τα επόμενα παιχνίδια».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο κ. Γιοβάνοβιτς δήλωσε: «Όπως είναι φέτος η Ένωση, αν έχουμε μια απουσία είναι πρόβλημα, αν έχουμε δύο απουσίες είναι μεγάλο πρόβλημα και αν έχουμε τρεις δεν το συζητάω καν. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, αλλά είχαμε και πάλι σημαντικές απουσίες. Αντιμετωπίσαμε την ΑΕΚ χωρίς τους δύο βασικούς μας μπακ που είναι σημαντικοί παίκτες και παρόλα αυτά ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Ήξερα τα δυνατά σημεία της ΑΕΚ και τα μετέφερα στους ποδοσφαιριστές μου και αποδείχτηκαν σωστά. Εάν εξαιρέσουμε την φάση του πέναλτι από εκεί και έπειτα ελέγχαμε το παιχνίδι και η ΑΕΚ μας απειλούσε με κάποιες ατομικές προσπάθειες και μακρινά σουτ. Δεν θέλω να σταθώ στο πέναλτι αφού ήταν ένα από τα αρκετά λάθη που έγιναν εις βάρος μας στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια. Στο β΄ ημίχρονο είχαμε δύο καλές ευκαιρίες με Κατσιάνα και Λόπεζ που μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Ο Σμετάνα προερχόταν από τραυματισμό και δεν ήταν απόλυτα έτοιμος. Δεν τον βοηθήσαμε και εμείς όσο έπρεπε, οι παίκτες που έπρεπε δεν ήταν κοντά του και οι σέντρες που βγήκαν δεν ήταν σωστές. Κοντράραμε και την ΑΕΚ . Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου».

Για τα τέσσερα παιχνίδια

Για τα τέσσερα παιχνίδια που προηγήθηκαν δήλωσε: «Δώσαμε 3 εκτός και ένα παιχνίδι εντός με ομάδες που 2 με 3 παίκτες τους είναι όλο το δικό μας μπάτζετ. Ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, ΑΕΛ και ΑΕΚ και με τόσα σοβαρά λάθη εναντίον σου. Εάν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Ομόνοια τα άλλα τρεία παιχνίδια τα παλέψαμε μέχρι το τέλος και ήμασταν κοντά στο βαθμολογικό κέρδος».

Πιο επιθετικά

Για το εάν θα παίξει πιο επιθετικά με την Σαλαμίνα ανάφερε: «Θα παίξουμε όπως πιστεύουμε για να κερδίσουμε. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα και θέσεις».

Για την πίεση το κόσμου

Για το εάν υπάρχει πίεση για το παιχνίδι με την Σαλαμίνα είπε: «Η πίεση είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Όποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο πρέπει να μάθει να ζει με αυτήν. Είναι αρκετό το άγχος και μόνο από το ότι πάμε στο 5ο παιχνίδι χωρίς βαθμό και έχουμε απέναντι μας μια ομάδα χαμηλότερη από τους άλλους αντιπάλους. Καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να βοηθήσει την ομάδα. Δεν θέλω να φορτώσω περισσότερη πίεση. θα μπούμε στο γήπεδο με μοναδικό στόχο την νίκη, μόνο αυτό είναι μέσα στο μυαλό μας. Δεν θέλω να το χαρακτηρίσω ως παιχνίδι χωρίς αύριο, για να μην βάλω επιπλέον πίεση. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια μέχρι τώρα. Έρχεται πιο βατό πρόγραμμα και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Πιστεύει στην ομάδα

Ο Σάσα Γιοβάνοβιτς τόνισε επίσης ότι: «Πιστεύω στην ομάδα μου. Πιστεύω στους παίκτες μου. Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου. Όλα τα προηγούμενα χρόνια η Ένωση βοήθησε πολλούς και τώρα ήρθε η στιγμή να την βοηθήσουν όλοι».

Ο Ρούσος για κόσμο και κριτήρια

Ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Ρούσος που ήταν παρών στην δημοσιογραφική ανάφερε: «Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα. Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι δεν είχαμε τον κόσμο μαζί μας, ελπίζουμε τώρα να τον έχουμε και να μας βοηθήσει για να φτάσουμε στην νίκη. Κάνουμε αγώνα δρόμου για τα κριτήρια. Χρειαζόμαστε κάποιο ποσό και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές και γίνονται διακανονισμοί».

Πηγή : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου