Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Στον Κορυδαλλό ο Μιχαλολιάκος μαζί με τον Λαγό, αλλά απομονωμένοι

Παρά τις αρχικές πληροφορίες, που ήθελαν τους προφυλακισθέντες βουλευτές να κρατούνται μαζί με τους καταδικασθέντες για συμμετοχή στην 17Ν, Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, Σάββα Ξηρό και Δημήτρη Κουφοντίνα ή στη λεγόμενη VIP πτέρυγα με τον Ακη Τσοχατζόπουλο, τελικώς τοποθετήθηκαν σε ξεχωριστά κελιά ο καθένας, σε ειδικό χώρο. 

Μάλιστα, οι δύο κατηγορούμενοι θα προαυλίζονται ξεχωριστά, χωρίς να έχουν επαφή μεταξύ τους ή με άλλους κρατουμένους, ενώ θα είναι και υπό 24ωρη επιτήρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά οι δύο κατηγορούμενοι για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση επρόκειτο να τοποθετηθούν στα κελιά που παλαιότερα χρησιμοποιήθηκαν για τα αποφυλακισθέντα πλέον μέλη της 17Ν. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για κυριολεκτική συνάντηση «των δύο άκρων». Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, ο αρχικός σχεδιασμός άλλαξε προκειμένου να αποφευχθούν ενδεχόμενες «συγκρούσεις», ιδεολογικής -και όχι μόνο- φύσεως.

Ως προς τον «πυρηνάρχη» της Νίκαιας, Γιώργο Πατέλη, θα οδηγηθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις ίδιες φυλακές κρατείται ο κατηγορούμενος ως δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς. Η ανθυπαστυνόμος Βέτα Ποπώρη θα κρατηθεί στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα. Η μεταγωγή των κατηγορουμένων ξεκίνησε από τη ΓΑΔΑ προς τις φυλακές στις 16.30 χθες το απόγευμα και μισή ώρα αργότερα οι Ν. Μιχαλολιάκος και Γ. Λαγός έφτασαν στις φυλακές Κορυδαλλού.


Πηγή: http://www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου