Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΠ 04/10/2013 - 08:24 Παιχνίδι κομβικής σημασίας

Παιχνίδι κομβικής σημασίας είναι για την Ένωση ο αγώνας της Κυριακής με την Σαλαμίνα στο Τάσος Μάρκου. Οι βυσσινί μετά από τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες από ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, ΑΕΛ και ΑΕΚ, δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη στο παιχνίδι με την Σαλαμίνα

. Στο παιχνίδι της Κυριακής η Ένωση αποτελεί μονόδρομο για την Ένωση. Θέλει την ουσία και το τρίποντο για να σβήσει αρχικά τους μείον τρεις βαθμούς και να κάνει νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Συν μία στον Καντέρο

Αυξάνονται τα προβλήματα για τον Σάσα Γιοβάνοβιτς ενόψει του αγώνα με την Σαλαμίνα. Δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με την Σαλαμίνα ο Καντέρο λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και για την οποία τιμωρήθηκε πέραν των δύο αυτόματων αγωνιστικών και με μία ακόμη επιπρόσθετη αγωνιστική. Ο Ισπανός μπακ δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ούτε στα παιχνίδια με Σαλαμίνα και Άρη.

Εκτός ο Κολάνης

Οι ενδείξεις αναφέρουν ότι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου θα προλάβει τον αγώνα της Κυριακής, ενώ ερωτηματικό παραμένει ο Δημήτρης Μουλαζίμης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Επίσης εκτός πλάνων του Σερβοκύπριου τεχνικού τέθηκε ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Κολάνης ο οποίος τιμωρήθηκε από την δικαστική με 5 αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο.

Η απόφαση της δικαστικής για τον Κολάνη αναφέρει: «Καταγγελία κατά του Γεώργιου Κολάνη ποδοσφαιριστή της Ένωσης γιατί κατά την διάρκεια του αγώνα επέδειξε αντιαθλητική συμπεριφορά (προέβη σε άσεμνη χειρονομία δηλαδή τράβηξε τα γεννητικά όργανα του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Λεμεσού Orlando Braga De Sa) κατά παράβαση του άρθρου 4 (γ) και 10.1 (α) του Κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας περιόδου 2013-2014 Ένωσης – ΑΕΛ ΑΠΟΦΑΣΗ: Αποκλεισμός 5 αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο».

Δημοσιογραφική Γιοβάνοβιτς

Σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα διασκέψεων στο Τάσος Μάρκου ο προπονητής της ομάδας Σάσα Γιοβάνοβιτς θα μιλήσει για τον αγώνα της Κυριακής με την Σαλαμίνα. Ο Σερβοκύπριος τεχνικός έχει καθιερώσει πλέον την εβδομαδιαία δημοσιογραφική την οποία θα πραγματοποιεί δύο ημέρες πριν από το παιχνίδι.

Προβληματισμός

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της διοίκησης για την αντιμετώπιση που τυγχάνει η Ένωση από την διαιτησία. Επίσης οι διοικούντες κάνουν αγώνα δρόμου για τα κριτήρια. Η οικονομική κατάσταση πάντως στην Ένωση ήταν και παραμένει πάρα πολύ δύσκολη. 

Source : http://www.24sports.com.cy   


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου