Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

AΠΟΕΛ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ 0-3 - Άρπαξε τριάρα στο ρελαντί...

Ανταπόκριση από ΓΣΠ

Βαριά ήττα 3-0 δέχθηκε στο ΓΣΠ από την Άιντραχτ ο ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Αποτελεσματικότατοι στις ευκαιρίες τους οι Γερμανοί, που βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με έξι βαθμούς.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν προσπαθώντας η κάθε μια να επιβάλλει το δικό της ρυθμό στον αγώνα. Οι Γερμανοί μπορούσαν να βρεθούν μπροστά στο σκορ στο 8’ όμως ο Αμορίν έδιωξε την μπάλα προ της γραμμής σε πλασέ του Λάκιτς.

Από σπόντα
Οι γαλαζοκίτρινοι δεν κατάφεραν να γλιτώσουν το μοιραίο στο 28’ όταν ο Γιουγκ μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, πήγε για τη σέντρα, με την μπάλα να χτυπά στον Αλεξάνδρου και να καταλήγει στα δίχτυα του Πάρντο, που δεν πρόλαβε να αντιδράσει και έτσι ήρθε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Δεν αντέδρασε ο ΑΠΟΕΛ
Στα λεπτά που έμειναν μέχρι την ανάπαυλα, ο ΑΠΟΕΛ δεν βρήκε τους τρόπους να αντιδράσει και να αλλάξει τα δεδομένα ενόψει του δεύτερου ημιχρόνου.

Τέλος στα όνειρα
Αν ο ΑΠΟΕΛ ονειρευόταν θετικό αποτέλεσμα, στο 59’ μπήκαν τέλος στα όνειρά του, μιας και οι Γερμανοί κατάφεραν να φτάσουν σε δεύτερο τέρμα. Κάτλετς και Λάκιτς, με το δεύτερο με πλασέ να νικά τον Πάρντο και να γράφει το 2-0, που έδωσε έπειτα τον πλήρη έλεγχο στην Άιντραχτ.

Καπάκι και το 3-0
Καμία αντίδραση ούτε αυτή τη φορά ο ΑΠΟΕΛ και παρουσιάζοντας την απόλυτη γύμνιά της αμυντικής του γραμμής στο 66’, ο Λάκιτς έφυγε στην πλάτη της άμυνας , ευνοούμενος από την πλήρη αδράνεια και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-0. Παρά τις προσπάθειες του ΑΠΟΕΛ προς το τέλος του αγώνα, το σκορ δεν αλλοιώθηκε.

Σκόρερ: 28’ αυτ. Αλεξάνδρου, 59’ Λάκιτς, 66’

Κίτρινες: 18’ Γκονσάλβες, 64’ Ολιβέιρα, 66’ Αμορίν, 71’ Πιέρος

Συνθέσεις:
ΑΠΟΕΛ (Π. Σέρτζιο): Πάρντο, Σέρτζιο, Καμπράλ, Αμορίν, Ολιβέιρα, Μπόρδα, Μοράις, Αλεξάνδρου (65’ Πιέρος), Γκόμες (78’ Βινίσιους), Αλωνεύτης (78’ Μπενασούρ), Γκονσάλβες
Άιντραχτ (Α. Βεχ): Τραπ, Τας, Ζαμπράνο, Οζίπκα, Μπάμπα, Γιουγκ, Λάκιτς, Φλουμ, Ροντ (69’ Στέφανο), Μπαρνέτα (85’ Λάνι), Κάτλετς (74’ Τζοσελού)

Διαιτητής: Αλεξάντρου Τούντορ

ΤΙΜΕLINE
Α’ ημίχρονο
8’ – Ο Αμορίν, προ της γραμμής, έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Λάκιτς
28’ – ΓΚΟΛ. Ο Γιουγκ μπήκε στην περιοχή, επιχείρησε την σέντρα, η μπάλα χτύπησε στον Αλεξάνδρου και πήγε στα δίχτυα για το 1-0.

Β’ ημίχρονο
59’ – ΓΚΟΛ. Ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους Κάτλετς και Λάκιτς με τον τελευταίο να χρίζεται σκόρερ και να σημειώνει το 2-0.
66’ – ΓΚΟΛ. Ο Γουνγκ έφυγε μόνος στην πλάτη της άμυνας και ανενόχλητος έκανε το 3-0.
70’ – Σουτ του Γκόμεζ, λίγο έξω η μπάλα
82’ – Σέντρα του Μπενασούρ, γυριστό από τον Γκονσάλβες ελάχιστα έξω η μπάλα.
85’ – Ο Γκονσάλβες στον Μπενασούρ, το σουτ του οποίου απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

Τα αποτελέσματα του ομίλου
ΑΠΟΕΛ-Άιντραχτ 3-0
Μπορντό-Μακάμπι 1-2

Βαθμολογία
Άιντραχτ 6
Μακάμπι 4
ΑΠΟΕΛ 1
Μπορντό`0

Η επόμενη αγωνιστική 24/10
Μπορντό-ΑΠΟΕΛ
Άιντραχτ-Μακάμπι

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου