Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Μπορντό – ΑΠΟΕΛ - Τέλος αναμέτρησης.

Στο 2-1 το σκορ. Από ένα δοκάρι για την κάθε ομάδα.

90΄+3 Τέλος αγώνα. Μπορντό - ΑΠΟΕΛ 2-1

90΄+1 Απίστευτη φάση για το ΑΠΟΕΛ. Σέντρα από τον Σέρτζιο, ο Μαντούκα αμαρκαριστός την κεφαλιά, έστειλε όμως την μπάλα λίγο έξω.

89΄ ΓΚΟΛ!!! Το 2-1 για την Μπορντό! Ύστερα από εκτέλεση φάουλ, ο Ενρίκε έπιασε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής και νίκησε τον Πάρντο.

84΄ Ύστερα από φάουλ του Γκόμες ο Μπούντιμιρ έπιασε την κεφαλιά ήταν όμως άστοχος.

81΄ Έχασε το ρυθμό του στα τελευταία λεπτά το ΑΠΟΕΛ και η Μπορντό πιέζει.

79΄ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για ΑΠΟΕΛ. Έξω ο Αλωνεύτης μέσα ο Γκόμες.

78΄ Εξαιρετικό το κατέβασμα του Ντιαμπαντέ, ο οποίος με σουτ στην κίνηση υποχρέωσε τον Πάρντο σε σπουδαία επέμβαση.

76΄ Παραμένει γρήγορος ο ρυθμός του αγώνα με τις δύο ομάδες να αναζητούν το γκολ της νίκης.

70΄ Διπλή αλλαγή για Μπορντό. Έξω οι Σαϊβέ και Ομπράνιακ, μέσα Φορμπέ και Σακό.

69΄ Αλλαγή για ΑΠΟΕΛ. Έξω ο Γκονσάλβες μέσα ο Μπούντιμιρ.

68΄ Κοντινή κεφαλιά του Ντιαμπαντέ, έξω η μπάλα.

63΄ Δοκάρι και για τον ΑΠΟΕΛ! Ο Μαντούκα έκανε τη σέντρα, απομάκρυναν οι αμυντικοί και ο Αλωνεύτης με βολέ τράνταξε το δεξί δοκάρι του Καρασό.

61΄ Αλλαγή για τον ΑΠΟΕΛ. Έξω ο Αλεξάνδρου, μέσα ο Μαντούκα.

60΄ Δοκάρι για την Μπορντό! Ύστερα από σέντρα και μελέ, η μπάλα έφτασε στον Ομπράνιακ ο οποίος με σουτ σημάδεψε τα αριστερό δοκάρι του Πάρντο.

56΄ Νέα φάση για το ΑΠΟΕΛ. Ο Γκονσάλβες επιτέθηκε κατά μέτωπο και από το ύψος της περιοχής, σούταρε υποχρεώνοντας τον Καρασό σε ασταθή επέμβαση.

54΄ Επικίνδυνη φάση μπροστά από την εστία του ΑΠΟΕΛ. Έγινε η παράλληλη σέντρα και ο Σέρτζιο έδιωξε σε κόρνερ.

52΄ Τεράστια φάση για το ΑΠΟΕΛ. Ο Βινίσιους βρήκε όμορφα με κάθετη πάσα τον Γκονσάλβες, ο οποίος σούταρε βιαστικά ενώ είχε χρόνο αλλά και τον Αλωνεύτη κοντά του. Μπλόκαρε εύκολα ο Καρασό.

48΄ Οι 400 περίπου πορτοκαλί που βρίσκονται στο «Σεμπάν Ντελμάς» κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

46΄ 'Εναρξη επανάληψης. Στη σέντρα το ΑΠΟΕΛ.

46΄ Αλλαγή για την Μπορντό. Έξω ο Σέρτιτς μέσα ο Ντιαμπαντέ

45΄+1 Τέλος πρώτου ημιχρόνο. Μπορντό - ΑΠΟΕΛ 1-1

45΄ ΓΚΟΛ!!! Ισοφαρίζει σε 1-1 ο ΑΠΟΕΛ! Ο Αλωνεύτης από αριστερά είχε χώρο, έβγαλε έξυπνη συρτή μπαλιά στην περιοχή, ο Βινίσιους δεν προλαβαίνει αρχικά, όμως ο Γκονσάλβες στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!

42΄ Έγκαιρη η έξοδος του Πάρντο, προλαβαίνει τον Τραορέ προτού γίνει επικίνδυνος.

38΄ Φάση για την Μπορντό. Από κοντά ο Ομπράνιακ σούταρε αδύναμα στην κλειστή γωνία του Πάρντο ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ.

36΄ Με διάταξη 4-4-2 συνεχίζει το ΑΠΟΕΛ. Ο Αλωνεύτης πήγε δίπλα από τον Γκονσάλβες στην επίθεση, ο Αλεξάνδρου στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής με τον Ντα Σίλβα να αναλαμβάνει χρέη αριστερού μπακ.

32΄ Τεράστια φάση για την Μπορντό. Από αριστερά η επίθεση, βγήκε η παράλληλη πάσα, άφησε έξυπνα ο Σαϊβέ για τον Ομπράνιακ, ο Πάρντο όμως αντιλήφθηκε νωρίς τη φάση και με την έξοδό του, έκλεισε το οπτικό πεδίο του Ομπράνιακ ο οποίος πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ.

24΄ ΓΚΟΛ!!! Το 1-0 για την Μπορντό! Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Σανέ έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έδωσε προβάδισμα για την ομάδα του. Από το πουθενά, δέχθηκε τέρμα το ΑΠΟΕΛ.

18΄ Η πρώτη φάση του αγώνα ανήκει στον ΑΠΟΕΛ! Ο Αλεξάνδρου ύστερα από ωραία πάσα του Αλωνεύτη, έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Γκονσάλβες έπιασε την κεφαλιά, ήταν όμως άστοχος.

15΄ Όσο κυλά ο χρόνος το ΑΠΟΕΛ γίνεται και πιο απαιτητικό. Χρειάζεται ωστόσο, προσοχή γιατί οι Γάλλοι προσπαθούν να τρέξουν στην κόντρα όποτε τους δίνεται η δυνατότητα.

10΄ Ακόμη να δημιουργηθεί κάποια φάση μπροστά από τις δύο εστίες. Σχετικά αργός ο ρυθμός.

6΄ Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο έως τώρα. Λειτουργεί καλά το ΑΠΟΕΛ, έχοντας Μοράις και Ντα Σίλβα ως ανασταλτικούς μέσους και τον Βινίσιους λίγο πιο μπροστά.

1΄ Έναρξη αναμέτρησης. Στη σέντρα οι Γάλλοι

Την πρώτη του φετινή νίκη σε Ευρωπαϊκό αγώνα, αναζητεί ακόμη ο ΑΠΟΕΛ.

Οι γαλαζοκίτρινοι, με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο, ο οποίος θα μετρήσει απόψε το πρώτο του Ευρωπαϊκό παιχνίδι ως τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, θέλουν να κάνουν νέο ξεκίνημα και να έχουν βαθμολογικό κέρδος από την Γαλλική Μπορντό.

Στο «Σεμπάν Ντελμάς», το ΑΠΟΕΛ θα έχει τη στήριξη περίπου 300-400 οπαδών του.






Τον αγώνα θα σφυρίξει ο Σουηδός διαιτητής Μάρτιν Στρόμπεργκσον, με πρώτους βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιοακίμ Φλινκ και Περ Μπρόγκεβικ. Τέταρτος ορίστηκε ο Χένρικ Αντρέν. Πρόσθετοι βοηθοί ορίστηκαν οι επίσης Σουηδοί Γιούαμ Χάμλιν, Μοχάμεντ Αλ Χακίμ.

Με ενισχυμένο κέντρο παρατάσσει την ομάδα του ο Γιώργος Δώνης, καθώς επέλεξε τους Μοράις, Βινίσιους και Ντα Σίλβα στο αρχικό σχήμα.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστούν με τις πορτοκαλί στολές.

Μπορντό (Ζιλό): Καρασό, Ενρίκε, Μπρεσέ, Σανέ, Σιαλμέ, Τραορέ, Σέρτιτς (46΄ Ντιαμπαντέ), Πουντιέ, Ομπράνιακ (70΄ Σακό), Ρολάν, Σαϊβέ (70΄ Φορμπέ).

ΑΠΟΕΛ (Γιώργος Δώνης): Πάρντο, Σέρτζιο, Αμορίν, Ολιβέιρα, Αλεξάνδρου (61΄ Μαντούκα), Μοράις, Βινίσιους, Ντα Σίλβα, Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης, Γκονσάλβες (69΄ Μπουντιμιρ).

Source : www.newsit.com.cy 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου