Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ - «Θυμηθείτε τα παλληκάρια της Τραπεζούντας»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσης Αμμοχώστου με την οποία καλεί τους φίλους της ''Κυρίας'' να υποστηρίξουν την πετοσφαιρική ομάδα στον αυριανό αγώνα με την τουρκική Φενέμπαχτσέ στο Θεμιστόκλειο ενώ καλεί επίσης τους ποδοσφαιριστές να συνέλθουν και να κερδίσουν τη Δευτέρα τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλεί τους απανταχού Ανορθωσιάτες να στηρίξουν με όλη τους την ψυχή τους πετοσφαιριστές μας στη μάχη που δίνουν αύριο, Σάββατο, απέναντι στη Φενέρμπαχτσε για το CEV Cup. Η ομάδα μας έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να τα βάλει με τα θηρία και πως τίποτα δεν τη φοβίζει.

Το Θεμιστόκλειο θα είναι κατάμεστο και πρέπει να δονείται από τις ιαχές μας για τον Φοίνικα και την Αμμόχωστο. Καλούμε τους πετοσφαιριστές μας να θυμηθούν τα παλληκάρια της Τραπεζούντας και να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια ακόμα ιστορική πρόκριση. Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας, έχουν δρομολογηθεί λεωφορεία από Ξυλοφάγου και Λάρνακα, ενώ θα υπάρξει προσυγκέντρωση στο οίκημα του Συνδέσμου στα Πολεμίδια στις 15:00.

Επίσης, καλούμε τους ποδοσφαιριστές μας να συνέλθουν από την τραγική εμφάνιση του κυπέλλου και να δείξουν τα κότσια τους στον αγώνα με τον αποελ, τη Δευτέρα στο γσπ. Εμείς θα είμαστε και πάλι εκεί, να βάψουμε το γήπεδο γαλανό και να προσπαθήσουμε να σπρώξουμε την ομάδα μας σε άλλη μία νίκη. ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΟΟ, ΕΧΩ ΖΑΛΗ ΜΕΣΤΟ ΜΥΑΛΟ...»

Source: http://www.24sports.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου