Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΣΟΚ - Όταν άνοιξε την πόρτα του καινούριου του σπιτιού βρήκε μέσα...

Ένας άνδρας αγόρασε ένα διαμέρισμα στο Παρίσι και βίωσε το απόλυτο σοκ, όταν άνοιξε την πόρτα του.

Το πτώμα του προηγούμενο ιδιοκτήτη ήταν εκεί, τα τελευταία οκτώ χρόνια. Το πτώμα αναγνωρίστηκε από την αστυνομία και ήταν του προηγούμενου ενοίκου, που είχε αυτοκτονήσει το 2005. Ο άνδρας από την Καμπότζη, εργαζόταν ως υπάλληλος φύλαξης κι έβαλε τέλος στη ζωή του, όταν έχασε τη δουλειά του.

Ο νεκρός, που θα ήταν 50 σήμερα, αν ζούσε, είχε κρεμαστεί. Οι σχέσεις με την οικογένειά του, ήταν από χρόνια κομμένες και συνεπώς κανένας δεν ανέφερε την εξαφάνισή του.

Το πτώμα ανακάλυψαν ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού μαζί με έναν κλειδαρά που πήγαν να ανοίξουν το σπίτι, για να κατοικήσει ο πρώτος. Το πτώμα βρισκόταν σε πλήρη αποσύνθεση, κρεμασμένο με ένα σεντόνι πίσω από την κεντρική πόρτα του σπιτιού.

Όλα αυτά τα οκτώ χρόνια, που ο άνδρας βρισκόταν νεκρός, κανένας δεν το κατάλαβε. Οι γείτονες που μάζευαν την αλληλογραφία του, απλά υπέθεσαν ότι είχε επιστρέψει στη χώρα του.

Ο πρώην ιδιοκτήτης του σπιτιού αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι, αλλά τα χρέη δεν του το επέτρεψαν και το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό. Όταν ο νέος ιδιοκτήτης μπήκε μέσα, βρήκε τον εξαφανισμένο πρώην ένοικο.

Source : http://www.newsit.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου