Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΑΕΛ: Συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν

Τις τελευταίες λεπτομέρειες της πιθανής συνεργασίας τους συζητούν από το πρωί ο Βούλγαρος Πένεφ και οι ιθύνοντες της ΑΕΛ. Ο Βούλγαρος συνοδευόμενος από το μάνατζερ του κατέθεσαν τις απόψεις του για το μοντέλο συνεργασίας και από τη μεριά της η διοίκηση εξέτασε τα δεδομένα αντιπροτείνοντας τις δικές της επιθυμίες.


Ο Βούλγαρος μεταξύ άλλων ζήτησε συγκεκριμένο ποσό ενώ απαίτησε όπως στελεχωθεί το τεχνικό τιμ με δικούς του συνεργάτες. Νεότερη ενημέρωση αναφέρει ότι οι δύο μεριές τα χουν βρει, με το συμβόλαιο να προνοεί την παραμονή του μέχρι το τέλος της σεζόν και την ΑΕΛ να έχει το δικαίωμα ανανέωσης. Εκτιμάται ότι εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο θα υπάρξει και επίσημη ανανοίνωση εις την οποία θα χρίζεται διάδοχος του Λίτο Βιντιγκάλ.


Συνομιλώντας με Βούλγαρους συναδέλφους μας μετέφεραν τα καλύτερα λόγια για το Βούλγαρο ο οποίος κατέκτησε ένα νταμπλ και ένα ακόμη πρωτάθλημα στα τρία χρόνια θητείας του στη Λουντογκόρετς. Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι οι επιτυχίες με την ομάδα προήλθαν μέσα από ένα ρόστερ με αρκετούς Πορτογαλόφωνους κυρίως Βραζιλιάνους, δείγμα ότι ο 38χρονος προπονητής γνωρίζει καλά την εν λόγω αγορά.

Πάντως από τα λίγα που έχουμε μάθει η διοίκηση φαίνεται να καταλήγει στον Βαλκάνιο τεχνικό ο οποίος εάν τα δεδομένα παραμείνουν ως έχουν τότε μάλλον θα χριστεί διάδοχος του Λίτο Βιντιγκάλ. Ανεξαρτήτως τις εξελίξεις είναι σίγουρο ότι ο Μάριος Νεοφύτου θα παραμείνει στο τεχνικό τιμ αφού αποτελεί επιλογή της διοίκησης.

Source : http://www.24sports.com.cy


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου