Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Χαμντανί και Βάλε στην ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ

Ο Απόλλωνας συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο Γιουρόπα Λιγκ, γεγονός που είναι θέμα συζήτηση στην Ευρώπη. Η ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ, δεν το αφήνει απαρατήρητο αυτό το γεγονός και σήμερα φιλοξενεί δηλώσεις δύο ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Του Ρασίντ Χαμντανί και του Μπρούνο Βάλε. Αναλυτικά:

Ρασίντ Χαμντανί: «To αποτέλεσμα είναι πολύ καλό για εμάς. Παίζοντας απέναντι στη Λάτσιο, παίρνοντας την ισοπαλία και κάνοντας ένα καλό παιχνίδι είναι κάτι που δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Έτσι, είμαστε χαρούμενοι που το πετύχαμε. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί σε αυτό τον όμιλο. Πρέπει να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι στη Ρώμη και θα δούμε τι θα μπορέσουμε να επιτύχουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε κι εκεί ένα καλό αποτέλεσμα. Τα πάντα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι κανείς εκτός Κύπρου δεν πίστευε ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία με τη Λάτσιο, αλλά το πράξαμε. Τώρα, ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε το ίδιο και ακόμα καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι».

Μπρούνο Βάλε: «Φυσικά και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό για εμάς. Προσπαθήσαμε σκληρά και μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι από αυτό που πήραμε από το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα στη Ρώμη και να πάρουμε κι εκεί ένα καλό αποτέλεσμα. Στο ποδόσφαιρο πάντα πρέπει να προσπαθείς για το καλύτερο και να έχεις πίστη σε αυτό που κάνεις. Ακόμα κι έτσι, όμως, γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Ακόμα πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση». 

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου