Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Αυτά είναι τα σενάρια πρόκρισης του Απόλλωνα…

Διανύσαμε την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε τα σενάρια που στέλνουν τον Απόλλωνα στην επόμενη φάση του θεσμού.

Μέχρι στιγμής ο Απόλλωνας είναι στη 3η θέση του ομίλου με τέσσερις βαθμούς. Δεύτερη η Λάτσιο με πέντε και πρώτη η Τραμπζονσπόρ με επτά. Χωρίς βαθμό η Λέγκια.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί:
4η αγωνιστική:

Λάτσιο – Απόλλων

Λέγκια - Τραπεζούντα

5η αγωνιστική:

Τραπεζούντα - Απόλλων

Λέγκια - Λάτσιο

6η αγωνιστική:

Απόλλων – Λέγκια

Λάτσιο - Τραπεζούντα

Τα σενάρια...

(1) Αν καταφέρει ο Απόλλωνας να πάρει ένα βαθμό εκτός έδρας από τη Λάτσιο και έρθει ισόπαλο το παιχνίδι στη Πολωνία, η βαθμολογία θα διαμορφωθεί ως εξής:

Τραπεζούντα 8

Λάτσιο 6

Απόλλων 5

Λέγκια 1

Μετά ακολουθεί μεγάλο παιχνίδι στη Τουρκία που ο Απόλλωνα θα τα δώσει όλα. Αν καταφέρει να πάρει το διπλό και η Λάτσιο φυσιολογικά κερδίσει την Λέγκια η βαθμολογία θα διαμορφωθεί ως εξής:

Λάτσιο 9

Τραπεζούντα 8

Απόλλων 8

Λέγκια 1

Στην τελευταία αγωνιστική ο Απόλλωνα υποδέχεται τη Λέγκια και η Τραπεζούντα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λάτσιο.

Αν κερδίσουν οι Ιταλοί, αρκεί μόνος ένας βαθμός για τον Απόλλωνα να προκριθεί:

Λάτσιο 12

Απόλλων 9

Τραμπζονσπόρ 8

Λέγκια 1

(2) Αν ο Απόλλωνας ηττηθεί από τη Λάτσιο και κερδίσει η Τραπεζούντα την Λέγκια η βαθμολογία θα διαμορφωθεί ως εξής:

Τραπεζούντα 10

Λάτσιο 8

Απόλλων 4

Λέγκια 0

Για να προκριθεί ο Απόλλωνας θα χρειαστεί «διπλό» στη Τουρκία απέναντι στην Τραμπζονσπόρ και να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική τη Λέγκια. Σε μια τέτοια περίπτωση θα φθάσει στους 10 βαθμούς και η πρόκριση θα κριθεί ση διαφορά τερμάτων στο μεταξύ παιχνίδι του Απόλλωνα με τη Τραμπζονσπόρ. Λογικά η Λάτσιο θα τερματίσει πρώτη, αφού θα έχει να αντιμετωπίσει εντός τη Λέγκια.

(3) Σε περίπτωση που ο Απόλλωνας κάνει «διπλό» στην Ιταλία τότε η πρόκριση είναι ορθάνοιχτη. Ακόμα και αν κερδίσει η Τραμπζονσπόρ στη Πολωνία.

Τραπεζούντα 10

Απόλλων 7

Λάτσιο 5

Λέγκια 0

Θα ακολουθεί το παιχνίδι Τραμπζονσπόρ – Απόλλων, όπου και ισοπαλία να πιάσει ο Απόλλωνας έχει μεγάλες πιθανότητες πρόρκισης. Σε περίπτωση που νικήσει και η Λάτσιο...

Τραπεζούντα 11

Απόλλων 8

Λάτσιο 8

Λέγκια 0

Αυτό που θα μένει είναι ο Απόλλωνας να κερδίσει στο φινάλε τη Λέγκια στο ΓΣΠ και να προκριθεί, αφού θα έχει νικήσει την Λάτσιο στο μεταξύ τους παιχνίδι.

«Κλειδί» για την πρόκριση του Απόλλωνα είναι ο αγώνας στη Ρώμη. Αν πάρει βαθμολογικό κέρδος ο Απόλλωνας είναι στο «κόλπο». Αν όχι, τότε θα χρειαστεί να κάνει δύο νίκες στα επόμενα παιχνίδια και πάλι όμως, ίσως κριθεί στα μεταξύ του παιχνίδια με την Τραμπζονσπόρ.

- Source  http://www.tothemaonline.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου