Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Αποφυλακίζεται σήμερα ο ισοβίτης Ρόπας - Θα εκπληρώσει τάμα

Την πύλη εξόδου των Κεντρικών Φυλακών περνά στις 11 το πρωί ο ισοβίτης Ιερόθεος Χριστοδούλου Ρόπας, 52 ετών, από την Λεμεσό. Όπως είναι γνωστό η απόφαση λήφθηκε στις αρχές της βδομάδας από το Συμβούλιο Αποφυλακίσεων Επ’ Αδεία.

Το Συμβούλιο με πρόεδρο Δικαστικό, αποδέχθηκε την εισήγηση του δικηγόρου του κ. Γιάννη Πολυχρόνη, ότι ο κατάδικος κατά την διάρκεια της 15χρονης παρουσίας στις Κεντρικές Φυλακές ήταν άψογος στη συμπεριφορά του και ότι οι σχετικές μαρτυρίες αποδεικνύουν ότι δεν είναι επικίνδυνος για την κοινωνία.

Ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί σε ισόβια στις 11 Οκτωβρίου 1998, ως ηθικός αυτουργός για τον φόνο του Α. Παναγίδη που έγινε στη Λεμεσό. Με δυο άλλα πρόσωπα τα οποία αποφυλακίσθηκαν ο ένας πρόσφατα επ’ αδεία και ο άλλος αποφυλακίσθηκε στην Αρμενία όπου είχε απελαθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews, ο Ρόπας μετά την αποφυλάκισή του θα επισκεφθεί μεγάλο μοναστήρι για εκπλήρωση τάματος και ακολούθως θα μεταβεί στην οικία του στη Λεμεσό, όπου διοργανώνεται τρικούβερτο γλέντι.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι εντός του επόμενου διαστήματος αναμένεται να απελευθερωθεί άλλος ένας ισοβίτης.

Πηγή: http://www.philenews.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου