Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Η ΕΦΗΒΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 2010. ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ!

Η Έσθερ είχε μια απίστευτη αντιμετώπιση απέναντι στη ζωή και έγινε διάσημη, σχεδόν μέσα σε μια νύχτα, για τη δύναμή της. 

Υπήρξε μάλιστα η έμπνευση για το μυθιστόρημα του Τζον Γκριν "The Fault In Our Stars" που θα γίνει σύντομα ταινία. Πάλεψε σκληρά για πολύ καιρό ενάντια στην ασθένεια που τη σκότωνε, μέχρι το 2010. Όταν πέθανε ήταν μόλις 16 χρονών.

Ήταν λοιπόν μεγάλο το σοκ όταν οι γονείς της έλαβαν ένα γράμμα από εκείνη ένα χρόνο μετά το θάνατό της!

Όταν η Έσθερ ήταν μόλις 14, έγραψε ένα γράμμα στον μελλοντικό εαυτό της μέσω του FutureMe.org.



Το γράμμα ήταν προγραμματισμένο να σταλεί τρία χρόνια μετά, όταν δηλαδή θα ήταν 17. Έφτασε τελικά στους γονείς της ένα χρόνο μετά το θάνατό της.




Η Έσθερ έγραφε με ειλικρίνεια για την κατάστασή της, ήταν όμως ακόμη γεμάτη ελπίδα."Μελλοντικέ εαυτέ μου, ελπίζω να είσαι καλύτερα απ' ότι ο εαυτός μου τώρα".

"Ελπίζω αν έχεις ακόμη καρκίνο, να έχει τουλάχιστον υποχωρήσει λίγο ώστε να έχεις βγάλει το οξυγόνο. Κι αν όχι, μην ξεχνάς να χρησιμοποιήσεις το Ocean Spray για να διατηρούνται τα ρουθούνια σου υγρά :] Ελπίζω επίσης να έχεις προσπαθήσει να γνωριστείς με άλλους ανθρώπους με καρκίνο. Δεν υπάρχουν στον κόσμο μόνο βαρετοί άνθρωποι με καρκίνο. Υπάρχουν και καταπληκτικοί άνθρωποι που έχουν καρκίνο, ίσως απλώς εσύ να μην τους έχεις γνωρίσει ακόμη. Και δεν θα τους γνωρίσεις ποτέ αν δεν προσπαθήσεις".

Η Έσθερ παρότρυνε το μελλοντικό εαυτό της να αλλάξει τον κόσμο, να μην υποκύπτει στο φόβο και την αμφιβολία κι απλά να ζει κάθε στιγμή.

Είχε επίσης απορίες για το πώς είναι η οικογένειά της, κάνοντας ερωτήσεις, όπως: "Πώς είναι η μαμά; Διδάσκει και πάλι; Είναι χαρούμενη; Δουλεύει τόσο σκληρά τώρα που είναι κάθε μέρα εξαντλημένη. Κάνει τόσα πολλά. Την αγαπάω και πρέπει να θυμάμαι να της το λέω κάθε μέρα".

Έκανε όμως ερωτήσεις και για τα αγόρια: "Πώς τα πας με, αυτά τα ανόητα πλάσματα, τα αγόρια; Σε έχει φιλήσει κανείς; Παρά όοοοοοολα μου τα προβλήματα υγείας και τα ψυχολογικά προβλήματα, θέλω να βρω ένα αγόρι που να μου αρέσει και να του αρέσω κι εγώ".

"Τι να κάνουμε, είναι ένα από αυτά τα ανόητα πράγματα που θέλω στη ζωή. Υπήρξε τουλάχιστον ποτέ κάποιο αγόρι που να σου άρεσε και να του άρεσες; Έλεος, δηλαδή..."

Η ζωή της Έσθερ, η μάχη της με τον καρκίνο και η αντιμετώπισή της ενέπνευσε τους γονείς της να γράψουν το βιβλίο "This Star Won’t Go Out: The Life & Words of Esther Grace Earl".

Το βιβλίο είναι μια συλλογή με τις ζωγραφιές της, τις σημειώσεις της και οικογενειακές ιστορίες. Είναι ένας υπέροχος τρόπος για αυτή την οικογένεια να θυμάται την υπέροχη κόρη της.

Ακόμα και στην ηλικία των δεκατεσσάρων, η Έσθερ είχε μια δύναμη και μια σοφία που σπάνια τη συναντάς ακόμα και σε πολύ μεγαλύτερους ανθρώπους. Το γράμμα που έγραψε στον εαυτό της ήταν γεμάτο με τόση ελπίδα, είχε όμως πλήρη επίγνωση της σκληρής αλήθειας της ζωής. Αν και θα ήταν για τους γονείς συγκλονιστικά δύσκολο να διαβάσουν το γράμμα που έγραψε κάποτε η κόρη τους, παρ' όλα αυτά η Έσθερ τους έκανε με τον τρόπο αυτό ένα τελευταίο δώρο αγάπης.

Source : http://gossiptime.gr/

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου