Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Μαχαιρώματα αστυνομικών μέσα σε κρατητήρια

Η παράλειψη των αστυνομικών να προχωρήσουν σε έλεγχο κρατουμένου και να εφαρμόσουν τα επιβαλλόμενα μέτρα εντός των κρατητηρίων, λίγο έλειψε να τους στοιχίσει τη ζωή τους. 26χρονος που είχε συλληφθεί την ίδια μέρα και τελούσε υπό κράτηση στον Αστυνομικό Σταθμό της Πόλεως Χρυσοχούς, επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο αστυνομικούς, τραυματίζοντας σοβαρά τον έναν.

Η υπόθεση με την σύλληψη και την προσωρινή κράτηση του 26χρονου δασοφύλακα, άρχισε να εξελίσσεται από τις 6 χθες το απόγευμα στο Προδρόμι της Πάφου, όταν αστυνομικοί της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, επιχείρησαν να τον ερευνήσουν.

Ο 26χρονος αντέδρασε κι επιτέθηκε στους αστυνομικούς, αλλά συνελήφθη κι οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό της Πόλης. Εκεί, μόλις από τον συλληφθέντα αφαιρέθηκαν οι χειροπέδες, εκείνος ανέσυρε από την τσέπη του μαχαίρι (σουγιά) και κατέφερε χτυπήματα σε 38χρονο αστυνομικό, ενώ κλότσησε και δεύτερο στα γενετικά όργανα. Με παρέμβαση άλλων αστυνομικών ο 26χρονος ακινητοποιήθηκε.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο αρχικά στο νοσοκομείο της Πόλης Χρυσοχούς και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Πάφου.

Ο 38χρόνος αστυφύλακας, ο οποίος δέχτηκε μαχαιριές στο κεφάλι και το στήθος νοσηλεύεται στο χειρουργικό θάλαμο του νοσοκομείου, ενώ ο δεύτερος αστυνομικός ο οποίος κτυπήθηκε στα γεννητικά όργανα νοσηλεύεται στο παθολογικό τμήμα. Η κατάσταση της υγείας τους θεωρείται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου. Για το συμβάν ενημερώθηκε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, ο οποίος διέταξε έρευνα τόσο για την παράλειψη των αστυνομικών να ερευνήσουν κρατούμενο, όσο και για τις συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες εκτυλίχθηκε το ασυνήθιστο συμβάν.

Source : www.kathimerini.com.cy

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου