Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΑ FM ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ - ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΑ ΕΡΤΖΙΑΝΑ

Χτύπημα... στο χτύπημα για την πρωινή ραδιοφωνία της Κύπρου.... 

Την στιγμή που η διεύθυνση του ΔΙΑ πανηγύριζε την απόκτηση του ραδιοφωνικού διδύμου Ρένος και Καλλιόπη Ασικίδη από τον ANT1 Fm (που όπως πρώτοι γράψαμε ) ο ΑΝΤ1Fm έκανε την μεγάλη ανατροπή και ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ SHOWTIME-CY τους απέσπασε εν ριπή οφθαλμού το επιτυχημένο πρωινό δίδυμο με τον Γιώργο Ρούσσο και Μέμνων Σωτηρέλη!

Γνωρίζοντας άτομα στον ΑΝΤ1 Fm, περιμέναμε ότι με κάποιο τρόπο θα αντιδρούσαν όμως, αυτό ξεπερνά κάθε υπολογισμό. Εντελώς αθόρυβα ο ΑΝΤ1 υπέδειξε στο Super Fm και γενικά στον ΔΙΑ ότι δεν είναι κανάλι να το... ενοχλήσεις με την άνεση σου. Να τονίσουμε ότι το καμπανάκι έχει κτυπήσει κιόλας κόκκινο στον ΔΙΑ αφού σήμανε συναγερμός στον Super Fm και έχουν ήδη έκτακτο meeting για την μεγάλη αυτή απώλεια αφού τα νούμερα που σημειώνουν ο Γιώργος και ο Μέμνων είναι αναμφισβήτητα από τα καλύτερα πρωινής ζώνης μετά τους Τάσο Τρύφωνος & Χριστιάνα Αρτεμίου στον LOVE FM..

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου