Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΕΙΚΟΝΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σεβαστό το άγχος της παραμονής. Σεβαστό και το πάθος. Αλλά υπάρχουν και όρια. Τα οποία ξεπεράστηκαν στο παιχνίδι Άρη – Πανιωνίου στο Κλεάνθης Βικελίδης, με αποκορύφωμα το επεισόδιο ανάμεσα στον Σούλη Παπαδόπουλο και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Το παιχνίδι που έριχνε την αυλαία της αγωνιστικής της Superleague ήταν ζωής η θανάτου για τον γηπεδούχο Άρη, που απειλείται με υποβιβασμό. Τα πράγματα ξέφυγαν όταν εκτός φάσης ο Τάτος χτύπησε τον Μητρόπουλο. Απειλήθηκε σύρραξη, το παιχνίδια διακόπηκε για λίγο, αντικείμενα "έφυγαν" από την εξέδρα και ο προπονητής του Άρη μπήκε στο γήπεδο. 

Η παρουσία του όμως δεν ήταν και... καταλυτική για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Κατά τη διακοπή του 40ου λεπτού, ο Σούλης Παπαδόπουλος είχε επεισόδιο με τον παίκτη του Πανιωνίου, Βασίλη Παπαδόπουλο. Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα, τον έχει "συλλάβει" με το χέρι του γύρω από το λαιμό του παίκτη!

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου